FC Nordsjælland sender ung forsvarsspiller på leje

FC Nordsjælland-forsvarer Abdul Mumin skal i foråret spille for HB Køge, som har lejet ham

Forsvarstalentet, Abdul Mumin, udlejes i foråret fra FCN til HB Køge for at få mere førsteholdsfodbold i benene. Foto: All over Press
Forsvarstalentet, Abdul Mumin, udlejes i foråret fra FCN til HB Køge for at få mere førsteholdsfodbold i benene. Foto: All over Press

19-årige Abdul Mumin kan se frem til et forår, hvor han for alvor får muligheden for at spille.

Den unge forsvarsspiller, som FC Nordsjælland hentede til Danmark i 2016 fra Right to Dream-akademiet i Ghana, skal i foråret spille for HB Køge fra NordicBet Ligaen, og dermed får han muligheden for at hente værdifuld erfaring.

Spilleren har allerede tre Superliga-kampe samt en pokalkamp på cv'et.

- Mumin har brug for vigtige spilleminutter for at udvikle sig yderligere, og det har han en større chance for at få i HB Køge lige nu, og så vender han styrket tilbage til sommer for at kunne tage konkurrencen op for spilletid i Superligaen, siger Carsten V. Jensen, sportschef, til klubbens hjemmeside.

- Abdul er hurtig, god på bolden og har en god fysik i duellerne. Vi er sikre på, at han vil falde godt til her i klubben. Han er ung, talentfuld og ambitiøs med sin fodbold, og så har han allerede nu et niveau der gør, at han med det samme kan være aktuel til startopstillingen, siger HB Køge-træner Henrik Lehm til HB Køges hjemmeside.

Mumin er ghaneser og fik sin debut mod AaB den 7. august 2016. Han fik alle tre Superliga-kampe i efteråret 2016.


Sådan handler FCK, Nordsjælland og Helsingør i transfervinduet