FC Nordsjælland tester polsk angriber

Superliga-klubben FC Nordsjælland har besøg af den polske angriber Marcin Listkowski

Marcin Listkowski træner med i Nordsjælland. Foto: All Over Press
Marcin Listkowski træner med i Nordsjælland. Foto: All Over Press

FC Nordsjælland har endnu ikke være aktive i det igangværende transfervindue, men det betyder ikke, at Farum-klubben ikke afsøger markedet. Det gør FCN naturligvis, og det har bragt dem på sporet af en polsk angriber.

FC Nordsjælland har således besøg af den 18-årige polske angriber Marcin Listkowski, der til dagligt tørner ud for Pogon Szczecin, hvor han har spillet 29 kampe uden dog at komme på måltavlen. Listkowski kan spille som central angriber og på kanten.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med FC Nordsjælland, der meddeler, at der ikke er sat tid på, hvor længe Marcin Listkowski skal træne med. Klubben tester i forvejen den polske midtbanespiller Bartosz Slisz.

TV: FCN-AGF: 2 kasser på 7 min. - Se LYN-målene her:

Se også: Fransk medie: FCK forhandler om landsholdsspiller

Se også: Terrorfrygt i Superliga-klub: Nu skal spillerne til samtale

Mohamed Zidan og Sibusiso Zuma satte ild i Superligaen. Foto: Claus bonnerup og Thomas Wilmann Sport og Spil Her er Superligaens 100 største spillere - nogensinde

Randers' giftige, svenske angriber Mikael Ishak (i midten) er et af de varmeste transferemner, der kan skifte klub til sommer - helt gratis. Også Brøndbys Christian Nørgaard (t.v.) kan nu frit forhandle kontrakt med andre klubber. Foto: Ernst van Norde. Sport og Spil Her er Superliga-profilerne som kan smutte gratis

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere