FC Nordsjælland-træner: Vi har lært af nederlag

Nederlagene i forårets første to kampe har gavnet FC Nordsjælland, der fremstår langt stærkere nu

Det skal være skidt, før det bliver godt. Sådan har FC Nordsjælland-træner Olafur Kristjansson det lidt efter at have vendt en skidt start på foråret. (Foto: Lars Poulsen)
Det skal være skidt, før det bliver godt. Sådan har FC Nordsjælland-træner Olafur Kristjansson det lidt efter at have vendt en skidt start på foråret. (Foto: Lars Poulsen)

FC Nordsjælland fik en dårlig start på 2015, da klubben tabte de to første kampe. I begge kampe, mod Randers FC og Hobro, kom Farum-klubben tidligt bagud, og formåede aldrig at slå igen.

I sidste weekend vendte stimen så for FC Nordsjælland, der slog SønderjyskE med 4-0, og søndag fulgte man op med 2-0 over FC Vestsjælland.

- Kampen mod Sønderjyske var lidt anderledes, for den var levende i lang tid. Nu har vi selvtilliden og troen på tingene, så vi havde rigtig god kontrol, siger træner Olafur Kristjansson.

- Man kan lære sindssygt meget, når man taber fodboldkampe, og jeg synes, vi lærte af forårets første to kampe. Det er kommet os til gode i de seneste to kampe.

Se også: Chanceorgie i Farum – FCV tættere på nedrykning

FC Vestsjælland havde tidligt i kampen chancen ved Apostolos Vellios, men siden sad FC Nordsjælland på det hele.

- Vi udnyttede en del af de chancer, vi skabte. Forsvarsspillet var godt, og vi ødelagde ikke vores chancer for at vinde kampen, som vi gjorde i de to første kampe i foråret, hvor vi tidligt kom bagud, siger Kristjansson.

- Vi holdt kampen i live, og udnyttede to af vores chancer, men vi burde måske have scoret flere mål.

Se også: Oves mirakelkur: Har sat rivaler med 15 point

Første mål blev sat ind af islændingen Gudjon Baldvinsson, der kort inden målet brændte på et frit mål.

- Jeg var uheldig på den første, den burde jeg have scoret på. Men heldigvis blev den anden sat ind. Det er sådan en, jeg scorer på 100 ud af 100 gange, siger Baldvinsson.

- Efter ikke at have scoret i de første tre kampe, og efter at have misset en store chance, var jeg sur, så jeg var meget opsat på mit mål. Heldigvis fik jeg chancen, og så var det bare at omsætte den til mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere