FCN brugte hovedet - Hobro ramte bunden

Andreas Maxsø sikrede FCN sejren over svage Hobro

Tobias Mikkelsen var manden bag udligningen til 1-1, der blev rettet af, så Jesper Rask i Hobro-målet ikke havde en chance. (Foto: Jens Dresling)
Tobias Mikkelsen var manden bag udligningen til 1-1, der blev rettet af, så Jesper Rask i Hobro-målet ikke havde en chance. (Foto: Jens Dresling)

FARUM (Ekstra Bladet): Så lykkes det omsider for Kasper Hjulmand at besejre Ove Pedersen.

I seks tidligere opgør havde FCN-træneren ikke haft held med at spille mod den rutinerede træner.  

Men fredagens aftenkamp på Farum Park blev vendepunktet for Kasper Hjulmand, der kunne glæde sig over en 2-1 sejr over Hobro i overværelse af 2357 tilskuere.

Det blev aldrig nogen stor fodboldoplevelse på kunstgræsset. Hjemmeholdet ville gerne, men ofte gik det for hurtigt og derfor kom fejlpasningerne. Gæsterne ville måske gerne, men magtede det ikke. Det virker ikke til, at Hobro-spillerne er særlig gode venner med bolden.

Unge, hurtige og driblestærke Emre Mor stod for oplægget på frispark, da Andreas Maxsø blev matchvinder for hjemmeholdet. FCN-stopperen headede bolden forbi Jesper Rask midtvejs i anden halvleg.

Se episoden her:

Ove Pedersen har nu haft ansvaret for Hobro i ni kampe. Holdet har kun spillet to uafgjorte og endnu ikke prøvet at vinde. Mayron Georges scoring på straffespark var den blot anden Hobro-scoring de seneste i ni kampe.

– Det var en dårlig fodboldkamp, fortalte FCN-træner Kasper Hjulmand efter 0-0-dysten mod Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen) FC Nordsjælland Superliga-trænere i tilståelsessag: Hjulmand hamrende irriteret

Kontroversielt straffespark
Første del af opgøret mellem FC Nordsjælland og Hobro blev på gæsternes præmisser. Mange dueller og mere sparkeri end poleret fodboldspil langt kunstgræsset.

Nedrykningsfavoritterne fra Hobro kom i front efter en halv times spil efter et kontroversielt straffespark.

Kampens dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt vurderede, at Emre Mor havde benet alt for højt hævet i en duel mod Jonas Damborg. Forseelsen skete i straffesparksfeltet og derfor fik gæsterne straffespark.

Mayrpon George scorede nærmest midt i målet på forsøget fra 11 meter pletten.

Se scoringen og episoden her:

Kort efter burde gæsterne være kommet på 2-0, da Jung-Bin Park sendte Mayron George af sted på en friløber. Men George afsluttede svagt alene med David Jensen.

Føringen holdt ikke længe. Til gengæld var hjemmeholdet lidt heldige med udligningen. Tobias Mikkelsen trak sig fri ind i feltet, han afsluttede og var heldig med, at bolden ramte en modstander og totalt snød Jesper Rask i Hobro-målet.

Se den heldige scoring her:

Siden var hjemmeholdet tæt på at komme i front. Emre Mor forsøgte sig med et fladt langskud fra distancen, Jesper Rask måtte give hjørnespark.

5 kommentarer
Vis kommentarer