FCN præsenterer overskud på 5,4 millioner kroner

Foruden bronzemedaljerne kan FC Nordsjælland glæde sig over et overskud på 5,4 millioner kroner i 2017

Efter en flot sæson, hvor det blev til en tredjeplads i Superligaen, kunne FC Nordsjælland fredag præsentere et overskud på 5,4 millioner kroner i 2017.

Omsætningen lå på 137,4 millioner kroner, hvilket er lavere end i 2016, hvor omsætningen var 157,5 millioner kroner. Men til gengæld er der fremgang på omsætningen fra TV-penge, partnere og stadion-indtægter.Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Overskuddet er naturligvis noget, der glæder klubbens bestyrelsesformand, Tom Vernon, der forklarer, at pengene skal reinvesteres i hele organisationen.

- Når alle i FC Nordsjælland arbejder hårdt på at få forretningen til at præstere overskud, så er det vigtigt for os at pointere, at overskuddet ikke går til FC Nordsjællands aktionærer. Pengene går til at sikre klubbens drift og fremtid i form af investeringer i vores akademier. Altså at give mulighederne for fodbold og uddannelse til endnu flere piger og drenge i både Danmark og Vestafrika. Vi vil blive ved med at investere i vores vision og vores værdier, fortæller bestyrelsesformand Tom Vernon, der kalder det et fremragende år.

Denne sæson var første gang siden 2013, at FC Nordsjælland tog medaljer.

Ståle Solbakken er ikke i tvivl om vigtigheden af kampen mod AGF. Den skal vindes for at forhindre, at sæsonen ender som en rendyrket katastrofe. Foto: Tariq Mikkel Khan FC København Skæbnekamp for FCK: 75 mio. kr. på spil i Parken

Silkeborg IF Brandvarm Brøndby-lejesvend afgjorde playoff-gyser
FC Midtjylland har mange salgsbare spillere, men målsætningen for næste sæson er europæisk gruppespil. Foto: /Anita Graversen/Ritzau Scanpix Sport og Spil FC Midtjylland i kæmpesatsning for europæisk succes

11 kommentarer
Vis kommentarer