FCN-træner: Flot måde vi rejser os på

Træner Ólafur Kristjánsson var meget tilfreds med holdindsatsen og kollektivet, da FC Nordsjælland slog AaB

FC Nordsjællands cheftræner Ólafur Kristjánsson. (Foto: Jens Dresling)
FC Nordsjællands cheftræner Ólafur Kristjánsson. (Foto: Jens Dresling)

FC Nordsjællands cheftræner Ólafur Kristjánsson var en glad mand efter 3-0-sejren hjemme over AaB.

FCN havde tabt de seneste to kampe med samlet 1-8, og derfor roste islændingen sine spillere for den måde, de fik sig rejst på søndag.

- Vi kom fra to kampe, hvor vi ikke havde været tilfredse med vores præstationer. Derfor var det rart at få bevist os, og det var en fornøjelse at se, at vi viste et bedre kollektiv og en bedre disciplin end de foregående kampe.

- Vi lykkedes med et godt pres på AaB. Det havde vi arbejdet på op til kampen, og det var også det, som gav os føringsmålet. Det var dejligt at se, at vi løftede vores spil, og det var fuldt fortjent, vi vandt, siger FCN-træneren.

Se også: AaB-træner efter afklapsning: Var bedst før målet

FCN's midtbanespiller Martin Vingaard forklarede, at det var en planlagt fælde, som man lokkede AaB'erne i, hvilket førte til de to første scoringer.

- Det var helt bevidst, at vi lod AaB spille bolden op, så vi kunne lokke dem i nogle fælder. Vi vidste, at AaB ville gøre, hvad de kunne for at spille med bolden. Det var det, som gav os to mål, og det var godt at se det lykkes, siger midtbanespilleren.

Se også: Dagens helt i Nordsjælland: Sejren er vigtigst

Han glædede sig over, at FC Nordsjælland fik brudt de seneste ugers dårlige resultater.

- Det var en forløsning, for nu kommer vi ind i en positiv rytme igen. Men Superligaen handler meget om dagsformen og marginalerne, og det gik op i en højere enhed for os mod AaB.

- Vi var der i dag, og det gav tre point. Men nu skal vi se fremad igen og hurtigt vaske tavlen ren. Alle kan slå alle i Superligaen, og vi skal være klar igen i næste runde mod Esbjerg, siger Vingaard.

Søndagens sejr sender FC Nordsjælland op på siden af AaB i Superligaen, hvor Farum-holdet nu har 19 point efter 13 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer