FCN-træner vil forløse ung svenskers potentiale

FCN er ikke i tvivl om David Moberg Karlssons potentiale, og klubbens træner tror på, at man kan forløse det

FC Nordsjælland fik inden denne sæson tilgang af den svenske offensivspiller David Moberg Karlsson.

Han blev hentet i engelske Sunderland, hvor han havde haft et skuffende år.

I FC Nordsjælland har man skullet vente længe på for alvor at se noget fra den 20-årige spiller, men lørdag mod Sønderjyske i Alka Superligaen viste Moberg Karlsson præcis hvorfor, FC Nordsjælland købte ham.

Han leverede flotte driblinger og scorede et mål i 4-0-sejren.

- Han er en spiller med et stort potentiale, men han havde en svær tid i England. Han har haft brug for tid og tryghed, og vi har lige skullet gå lidt rundt om ham for at finde ud af, hvad han er for en type, siger træner Olafur Kristjansson.

Se også: Vanvittig opbakning: Superligaklub er blevet kult i udlandet

- Vi har skullet lære, hvad vi kan bygge på ham, og hvordan vi kan motivere ham. Men mod Sønderjyske kom belønningen så, da han i glimt viste det potentiale, han har.

Har brug for spilletid for at blomstre
- Men for ham handler det om at holde fokus og fortsat arbejde hårdt. Når man har så stort potentiale, som han har, er vedholdenhed det vigtigste. Så kan han udfolde sit potentiale, siger Kristjansson.

I efteråret blev det kun til sporadisk spilletid for Moberg Karlsson, men i foråret er han startet inde i de tre første kampe i Alka Superligaen.

Se også: TV: Svensk guldfugl brillerede i Nordsjælland-målfest

- Jeg har brug for spilletid for at blomstre. Det har jeg fået i tre kampe i træk nu, og når man får den tillid fra træneren, vokser man også som spiller, siger Moberg Karlsson.

- Jeg har hele tiden troet på mig selv, og derfor har jeg bare arbejdet hårdt for at få chancen. Jeg håber, at jeg fortsat kan være kampafgørende. Det er mit mål i hver eneste kamp.

David Moberg Karlsson skrev i sommer en fireårig kontrakt med FC Nordsjælland.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere