FCN's nye guldfugl: Jeg drømmer om Real Madrid

Emre Mor, der imponerede mod Brøndby, har mandag forlænget sin kontrakt med FCN

Emre Mor driver gæk med Daniel Agger. (Foto: Finn Frandsen)
Emre Mor driver gæk med Daniel Agger. (Foto: Finn Frandsen)

Han spillede for første gang fra start for FC Nordsjælland. Men han kan levere flere præstationer på det niveau, venter der mange flere kampe for talentfulde Emre Mor.

Den lille, hurtige kantspiller drev gæk med Brøndby-bagkæden det første kvarter af opgøret, hvor han konstant udfordrede og oftest var den kloge i de direkte dueller.

- Det er ærgerligt, vi ikke får point ud af sådan en kamp, fordi vi var det bedste hold på banen. Men vi må erkende, at slutproduktet, afslutningerne ikke var gode nok, mener Emre Mor, der den seneste tid har været sat i forbindelse med store europæiske topklubber.

Superligaen De toppede - de floppede i Superligaen

Men han skal ingen steder – foreløbig.

Mandag forlængede han sin nuværende kontrakt med FCN, der ellers løb til 2017. Nu har de to parter fået papir på hinanden yderligere tre et halvt år.

- Jeg har ikke planer om at skifte klub. For mig handler det om at få mere fysisk styrke. Min store drøm er en dag at spille for Real Madrid, siger Emre Mor og tilføjer:

- Først debut, og nu en forlængelse af kontrakten. Det er to store drømme, som går i opfyldelse for mig. Stor tak til mine holdkammerater på U/19-holdet og trænerne. De har hjulpet mig rigtig meget, og har været gode til at tage imod mig, udtaler hans til klubbens hjemmeside.

Brøndby skal ikke være utilfredse med tingenes udfald (Foto: Finn Frandsen) Superligaen Heldig sejr: To supermål sikrer Brøndby-triumf

FCNs cheftræner Olafur Kristjansson er skuffet over endnu et nederlag.

- Vi må erkende, vi ikke er effektive nok, selv om vi var det bedste hold på banen, mener FCN-træneren, der heller ikke føler dommerkendelserne har gået Farum-mandskabets vej i efteråret.

Og her i har han en pointe. For holdet blev snydt i august mod Brøndby, da de fik et straffespark imod sig. Mod Esbjerg blev der dømt straffespark mod Andreas Maxsø, da han fik bolden i ansigtet og ikke tog den med hænderne. Og igen mod Brøndby, hvor de blev snydt for en scoring. Dommeren dømte offside, men det var en fejlkendelse.

Kasper Hjulmand er topkandidat til at afløse Åge Hareide i Malmö FF (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Dansk toptræner kan afløse Hareide

2 kommentarer
Vis kommentarer