Fem mål i fire kampe: Derfor sprudler FCN-brasser

- Min succes hænger meget sammen med, at vi som hold er meget kompakt. Det giver mig de muligheder, som jeg gerne vil have, siger Bruninho om sin optur

Bruninho har sprudlet siden sin ankomst til Superligaen. (Foto: Ernst van Norde)
Bruninho har sprudlet siden sin ankomst til Superligaen. (Foto: Ernst van Norde)

HOBRO (Ekstra Bladet): - Om har var dyr?  Nej, slet ikke i forhold til det antal mål, som han allerede har scoret...

FC Nordsjællands sportsdirektør Carsten V. Jensen havde forståeligt nok den tilfredse mine på, da han gjorde status over sit succesrige køb af den 24-årige brasilianer, Bruninho.

For det har vist, at han er udstyret med både sambarytmer og dynamit i støvlerne.

- Jeg må indrømme, at jeg er overrasket over, at han har kommet så godt fra start. Vi har regnet med, at der skulle lidt tilvænning til. Men han viser bare klasse på alle mulige måder, konstaterede sportsdirektøren, der trods sejren stadig jagter forstærkninger - først og fremmest til midtbanen.

Og hvis det bliver af samme kaliber som Bruninho, så bliver det i hvert fald ikke i bunden, FCN'erne skal kæmpe.

Se også: TV: Ustyrlig brasilianer bomber videre

Brasilianeren er ikke bare eksplosiv på banen, men en imødekommende humørbombe med meget lidt til smil udenfor. Sprogligt har han dog ikke meget at byde på - udover hjemlandets gloser. Så da han skulle berette om sin triumf på DS Arena skete det med den lidt mere engelskkyndige Ramón Rodrigues som oversætter.

- Min succes hænger meget sammen med, at vi som hold er meget kompakt. Det giver mig de muligheder, som jeg gerne vil have. Og jeg befinder mig rigtig godt på holdet. Derfor tænker jeg heller ikke på andet, end at få succes med FC Nordsjælland påstod han, da han blev spurgt, om han havde drømme om en større liga end den danske.

- Fem mål i fire kampe er naturligvis rigtig godt for mig. Og for holdet var det også vigtigt, at vi i denne kamp fik rejst os efter den svage indsats i den seneste kamp. Nu er vi oppe i midten af rækken. Derfra skal vi videre op, sagde han og sluttede så med at fastslå:

- Ja, jeg har et mål for antallet af scoringer i hele sæsonen. Men jeg vil ikke sige det, lød meldingen fra den storsmilende brasilianer.

Se også: FCN: I straffer kollektivet, Brøndby

Se Bruninhos to mål mod Hobro - og de øvrige scoringer fra 1-3-kampen i tv-klippet øverst oppe.

10 kommentarer
Vis kommentarer