Forbandet Hjulmand: Det var dumt sagt

FCN-træner Kasper Hjulmand erkender, at han dummede sig i Parken, men er alligevel overrasket over, at DBU's disciplinærinstans har straffet ham med en karantænedag

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Kasper Hjulmand er både forbandet og overrasket over den karantæne, som DBU's disciplinærinstans torsdag tildelte ham.

FC Nordsjælland-træneren har fået en dag i skammekrogen, fordi han efter 1-2-nederlaget til FCK 2. påskedag sagde 'tillykke med sejren' til dommerkvarteten.

Hoveddommer Peter Kjærsgaard-Andersen følte, at Hjulmand dermed satte spørgsmålstegn ved dommerkvartettens integritet, og disciplinærinstanden er enig.

Kasper Hjulmand erkender, at det var en dum bemærkning, men at den skulle udløse karantæne havde han ikke forventet.

- Jeg er forbandet og meget overrasket over ikke at kunne være med omkring holdet til kampen i morgen (mod AaB, red.), men må også acceptere, at jeg ikke handlede efter reglerne og lod mine følelser løbe af med mig.

- Det var dumt sagt, og det er ikke okay, men jeg var frustreret, siger Kasper Hjulmand til FC Nordsjællands hjemmeside.

Han må se fredagens kamp mod AaB fra tribunen, mens assistenttræner Søren Krogh og teknisk direktør Flemming Pedersen får ansvaret på sidelinjen.

FC Nordsjælland fik i opgøret i Parken Mikkel Damsgaard vist ud, og det var uden tvivl det røde kort, der fik Hjulmand op i det røde felt efterfølgende.

FCN har forsøgt at få omstødt karantænen, men uden held. Også Damsgaard er i karantæne mod AaB.

- Vi har selvfølgelig gjort en indsigelse på Mikkels karantæne, da alle kunne se, at det andet gule kort var forkert. Dommeren har holdt fast i sin vurdering fra kampen.

- Derudover har vi været i dialog omkring indberetningen på Kasper, som kom med et følelsesmæssigt udbrud efter slutfløjtet. Vi er overrasket over kendelsen, og vi havde håbet på en bedre fornemmelse fra dommerteamet omkring kampens afgørelse, som selvfølgelig skabte frustration, siger sportschef Carsten V. Jensen.

FC Nordsjælland tabte fortjent opgøret i nationalarenanen, da Federico Santander 93 minutter inde i opgøret scorede til 2-1 for københavnerne.

Det mål sendte FCK-manager Ståle Solbakken ud på en gevaldig jubeltur langt ind på banen. Ikke helt efter dommerbogen, men modsat Kasper Hjulmand slap nordmanden for at komme en tur i den sorte bog.

Solbakkens jubel blev også bemærket af Hjulmand i den redegørelse, som FCN har sendt.

- Det virker på mig som en total overreaktion set i lyset af hvad jeg selv måtte stå model til fra 4. dommeren, eller hvad modstanderens træner gjorde efter deres scoring, siger han og nævner også, at der i andre tilfælde er blevet sagt værre ting.

Se Santanders sene scoring og Ståles vilde jubel her:

Superliga-træner straffet: Ønskede dommere tillykke

17-årig smidt ud i Parken: 'De to første frispark i hans liv'

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind