Forlader FC Nordsjælland: Emre Mor i kæmpe skifte

Emre Mor har forladt den tyrkiske EM-lejr, men årsagen er lykkelig, for det nu tidligere FCN-talent har skrevet under med Dortmund

Hør Gisle Thorsen og Troels Bager Thøgersen syn på Emre Mor her

FC Nordsjælland-spilleren Emre Mor skifter til den tyske storklub Borussia Dortmund fra den kommende sæson, meddeler FCN på sin hjemmeside.

18-årige Emre Mor forlod tirsdag Tyrkiets landsholdslejr for at rejse til Tyskland for at få kontrakten på plads.

Dortmund skriver på sin hjemmeside, at dansk-tyrkeren har skrevet under på en femårig kontrakt gældende til sommeren 2021.

- Dortmund er en stor klub med unikke fans. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og kan næsten ikke vente med at spille min første kamp, siger Emre Mor til Dortmunds hjemmeside.

Klubberne har lavet en aftale om ikke at oplyse salgsprisen på Emre Mor, men FCN lægger ikke skjul på, at salgsprisen er i den høje ende.

- Denne aftale vil stå som den bedste i klubbens historie og er selvfølgelig ganske unik, for ellers havde vi ikke solgt før EM-slutrunden, siger FC Nordsjællands sportschef, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

Emre Mor fik debut på FCN's superligahold tidligere i denne sæson. Her brillerede han fra start med flotte scoringer og besnærende detaljer.

- Ingen har været i tvivl om, at Emre besidder nogle kvaliteter, som vi meget sjældent ser i den danske liga, og vi skal være glade for at have haft muligheden for at se og opleve dem på tætteste hold, siger Carsten V. Jensen og uddyber:

- Vi tror på, at dette vil være det rigtige skifte for Emre, da Dortmund har fulgt ham igennem længere tid og har fremlagt en god plan for Emre, således at han kan forsætte med at udvikle sine færdigheder og blive en endnu mere komplet spiller.

Emre Mor har spillet ungdomslandskampe for Danmark, men valgte tidligere på året at tørne ud for Tyrkiets A-landshold.

Han fik debut for kort tid siden og præsterede så godt, at han blev indlemmet i den endelige trup til EM, der begynder på fredag.

Så du det, Åge?: Ny landskamp til Emre Mor

Hareide: Ærgerligt at vi har mistet Emre Mor

Emre Mor meldes tæt på Dortmund - agent afviser