Hjulmand efter FCN-sejr: Vi skal blive bedre

Kasper Hjulmand fokuserer ikke så meget på tabellen. Han fokuserer mere på, at FCN skal spille bedre

Kasper Hjulmand er endnu ikke tilfreds med sit Nordsjælland-mandskab. (Foto: Jens Dresling)
Kasper Hjulmand er endnu ikke tilfreds med sit Nordsjælland-mandskab. (Foto: Jens Dresling)

FC Nordsjælland havde det til tider svært, da holdet fredag aften tog imod Hobro. Bundproppen stod kompakt og gjorde rummene små for Farum-klubben, der meget gerne vil kombinere sig igennem offensivt.

Det lykkedes ikke altid, men i anden halvleg satte FCN trumf på og sikrede en 2-1-sejr.

- Udtrykket var bedre efter pausen, hvor vores positioner også blev bedre. Vi skabte nogle gennembrud og fik også de chancer, der skulle til for at vinde kampen, siger træner Kasper Hjulmand.

Tobias Mikkelsen var manden bag udligningen til 1-1, der blev rettet af, så Jesper Rask i Hobro-målet ikke havde en chance. (Foto: Jens Dresling) FC Nordsjælland FCN brugte hovedet - Hobro ramte bunden

Med sejren rykker FCN op på syvendepladsen, blot to point fra en placering i Superligaens bedste halvdel, men det bruger træneren ikke meget tid på.

- Jeg har ikke en gang set på det, og jeg bruger ikke forfærdelig meget tid på at kigge på det. Lige nu er jeg mere fokuseret på, om vi kan spille bedre næste gang, ligesom jeg har nogle ting, jeg gerne vil prøve.

- Vi går efter at vinde så mange kampe som muligt, men vi går også efter at blive klogere på holdet. Vi skal blive bedre til at spille, og vi skal blive bedre til at præstere. Det er sådan set det vigtigste, siger Hjulmand.

Emre Mor spiller på lånt tid i FC Nordsjælland. Han forventer at skifte til en klub, hvor han kan få en form for garanti for spilletid, så han kan fortsætte sin positive udvikling. (Foto: Jens Dresling) FC Nordsjælland FCN-komet: Mit næste skridt er niveauet under Barcelona

Emre Mor har været oplevelsen hos FC Nordsjælland i foråret, men mod Hobro så man ikke meget til ham.

- Det lykkedes Hobro at gøre det til en ekstrem brydekamp, og det gør betingelserne lidt svære for Emre, fordi vi ikke rigtig havde rytme i spillet, siger træneren.

- Det gør, at han søger mere ned for at få bolden, og så prøver han at få tingene til at ske, når han har den. Der skal han forstå, hvornår han skal gøre det ene og det andet, men man ser stadig, at han arbejder hårdt, fortsætter han.

Angriberen var selv fint tilfreds med både indsatsen og FC Nordsjællands sejr.

- Jeg synes, vi skabte mange chancer, men vi udnyttede måske ikke alle sammen. Det var en rigtig god kamp for vores vedkommende, siger Mor.

Emre Mor stod for oplægget til FC Nordsjællands sejrsmål i opgøret.

Se eller gense målene fra kampen her:

0 kommentarer
Vis kommentarer