Hjulmand roser debutanten: En fantastisk fodboldhjerne

- Mikkel Rygaard har en fantastisk fodboldhjerne, siger Kasper Hjulmand om sin debutant

For to et halvt år siden gik han rundt på Nykøbing Falster sygehus som rengøringsmedarbejder sideløbende passede han fodboldkarrieren i Næstved.

Men skiftet for et par år siden til Lyngby og i denne uge til FC Nordsjælland har for alvor sat skub i en karriere, der ser ud til at kulminere i en moden alder for 27-årige Mikkel Rygaard.

Den teknisk velfunderede Rygaard fik i hvert fald, hvad man kan betegne som en drømmedebut, da han scorede og spillede en markant rolle på FCN-mandskabet i 2-1 sejren over OB. En sejr, der konsoliderer FCN på tredjepladsen i Superligaen.

- Det var en stærk debut. Mikkel har en fantastisk fodboldhjerne. Han bevæger sig naturligt og bliver med garanti en stor gevinst for vores hold, roser Kasper Hjulmand.

Han ved endnu ikke, hvor han permanent vil bruge Mikkel Rygaard i fremtiden. Efter blot to træningspas med de nye holdkammerater blev det mod OB i en rolle som falsk nier, hvor han trak meget tilbage i banen for at modtage bolden.

- Mikkel er stærk i det offensive. Vi har flere muligheder for, hvor han kan spille på banen, fastslår Kasper Hjulmand.

'Det passer mig godt'
Hovedpersonen var også fornøjet med sin debut efter en hektisk periode i Lyngby, hvor han til sidst bad om at få revet kontrakten i stykker, fordi lønnen ikke var dukket op.

- Jeg synes, jeg faldt hurtigt ind i rytmen på holdet. Her i FCN vil vi gerne presse højere på banen, mens vi i Lyngby var mere afventende. Det passer godt til mig, forklarer Mikkel Rygaard og slår fast:

- Det eneste vi kan ærgre os en smule over mod OB var, at vi ikke scorede flere mål. Vi havde chancerne til det, påpeger han.

På trods af den positive situation med gode udsigter til bronzemedaljer nægter Kasper Hjulmand at gøre status allerede på nuværende tidspunkt.

- For os handler det om at se på stregen mellem sjette- og syvendepladsen. Vi vil i top-6. Siden må vi se, hvad det kan føre til senere på foråret, fastslår han.

For FCN er der håb om, at Mads Mini Pedersen og Magnus Kofoed bliver klar til næste uges opgave mod AaB på udebane.

FC Nordsjælland Drømmedebut, da FCN fik styr på den onde ånd

FC Nordsjælland Sagde nej til Brøndby: Nu jubler rivaler over Superliga-scoop

0 kommentarer
Vis kommentarer