Ingen tvivl efter kontroversiel kendelse: 'Der er da mål'

FC Nordsjællands 2-1 scoring mod Silkeborg var tvivlsom for mange, men FC Nordsjællands topscorer er ikke i tvivl

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

FARUM (Ekstra Bladet): FC Nordsjælland sikrede sig en vigtig sejr på 3-1 over Silkeborg i Superligaen, men et moment blev meget afgørende.

Med godt 20 minutter scorede Nicklas Strunck Jakobsen et kontroversielt mål, som Silkeborg-spillerne protesterede meget over. FCN-angriberen Ernest Asante er dog meget sikker i sin sag.

- Jeg synes, at bolden var inde, men det kan være andre folk har en anden holdning, siger Ernest Asante til Ekstra Bladet.

Silkeborg-målmanden Thomas Nørgaard fik et rødt kort for at tage med hænder udenfor straffesparksfeltet lige inden det kontroversielle mål. Det var udslagsgivende, da kampen stod 1-1, mener hovedpersonen selv.

- Da han stikker hånden ned i lommen, så er jeg nok klar over, at han finder det røde kort frem. Det røde kort var udslagsgivende, og 11 mod 10 er sjældent godt og specielt ikke her. De skabte mange chancer efterfølgende, siger Thomas Nørgaard til Ekstra Bladet.

FC Nordsjælland hentede torsdag tre point. Foto: Jens Dresling
FC Nordsjælland hentede torsdag tre point. Foto: Jens Dresling

Mikkel Rygaard mener dog, at kampen aldrig burde have været spændende. Midtbanespilleren pointerer, at hjemmeholdet skabte så mange chancer i starten af kampen.

- Jeg har aldrig været med til sådan en vild kamp. Det burde ikke have været spændende i dag. Vi burde have ført næsten 6-1. Jeg synes, at vi har et utal af chancer, siger Mikkel Rygaard til Ekstra Bladet.

Ernest Asante var manden bag 1-0 målet for FC Nordsjælland, og han er rigtig glad for sin egen præstation, hvor Asante i løbet af kampen kom frem til mange store chancer.

- Jeg er rigtig glad for at score i dag, da det er længe siden, at jeg sidst har scoret. Jeg har spillet godt i denne sæson, og vi spiller rigtig godt alle sammen, siger han.

Det var en vigtig sejr for hjemmeholdet, da holdet fra Farum har ambitioner om at spille med i toppen.

- Sejren betyder rigtig meget, da vi gerne vil hægte os på FC Midtjylland og Brøndby, siger Mikkel Rygaard.

FC Nordsjælland er placeret på tredjepladsen med 46 point, mens Silkeborg med tage til takke med en niendeplads og 27 point.

SE ALLE FIRE MÅL I KLIPPET ØVERST

FCN udnyttede Silkeborgs røde kort

AGF gafler fritstillet Lyngby-spiller

Allan Simonsen om død fodbold-legende: Det kunne være sket for mig  

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+