Klubejers søn skal sponsere dommerne

FCNs tøjsponsor er gået konkurs - nu har Allan K. Pedersens søn, Daniel K. Pedersen, stiftet et selskab, der skal videreføre det italienske tøjmærke Diadora

Allan K. Pedersen, klubejer i FC Nordsjælland, skal i fremtiden arbejde tættere sammen med sin søn, der skal levere tøj fra Diadora, som gik konkurs. Nu har sønnen etableret et selskab, der skal forhandle det italienske mærke i Danmark. (Foto: Lars Poulsen)
Allan K. Pedersen, klubejer i FC Nordsjælland, skal i fremtiden arbejde tættere sammen med sin søn, der skal levere tøj fra Diadora, som gik konkurs. Nu har sønnen etableret et selskab, der skal forhandle det italienske mærke i Danmark. (Foto: Lars Poulsen)

FC Nordsjælland står reelt uden tøjsponsor, efter selskabet bag Diadora i Danmark, EOS Sport, er gået konkurs. En aftale, der løb frem til 2018 er lige nu ikke det stykke papir værd, den er skrevet på.

Men hjælpen er nær for FC Nordsjælland.

For redningsmanden ser ud til at blive klubejer Allan K. Pedersens søn, Daniel K. Pedersen.

18. marts stiftede Daniel K. Pedersen Sport Scandinavia ApS, der skal videreføre forhandlingen af Diadora i Danmark. 50.000 kr. blev skudt ind i et anpartsselskab.

Se også: FCN-ejer efter million-erstatning: Ærgerligt, men jeg beholder klubben

Daniel K. Pedersen er blevet direktør for selskabet sammen med en ikke helt ukendt mand i Diadora-sammenhæng Lars Bo Christensen. Det var nemlig ham, der for et par måneder siden gik konkurs med EOS Sport.

Derved kan FCNs fremtidige tøjsponsor i princippet blive et samarbejde mellem klubejer Allan K. Pedersen og sønnen Daniel K. Pedersen.

- Vi har haft en rigtig god dialog med Lars Bo Christensen. Han har gjort et godt stykke arbejde i Danmark. Desværre måtte han opgive Diadora. Hensigten er, at selskabet skal videreføres i det selskab Daniel (sønnen Daniel K. Pedersen) har stiftet, dette sker helt i tråd med mange af vores øvrige investeringer gennem tiden da vi tror på at det kan blive en fornuftig case, forklarer Allan K. Pedersen

Diadora har udover en sponsoraftale med FC Nordsjælland også en aftale med landets 3000 elite- og breddedommere. De har allerede fået besked på, at de ikke skal bekymre sig om tøjet i fremtiden, fordi Sport Scandinavia fortsætter forhandlingen af Diadora, og sikrer leveringen af deres beklædning.

Se også: Smæk til klubejer: Allan K. må hoste op med ti mio. kr.

- Det ser jeg ingen problemer i. Nogen skal jo levere tøj til dommerne, og det vigtigste er vel at der blir stabilitet omkring deres aftale og dommerne er som jeg forstår det fuldt informeret om sit. siger Allan K. Pedersen

Skal FC Nordsjælland så fortsætte med Diadora?

- Det vil vi meget gerne. Vi er utrolig glade for samarbejdet med Diadora, fordi vi kan få designet tøj, som vi ønsker det. Det kan ikke lade sig gøre, hvis vi vælger andre af de store mærker, forklarer Allan K. Pedersen.

Lars Bo Christensen, der gik konkurs med det tidligere selskab EOS Sport, bekræfter, at han sammen med Daniel K. Pedersen er i gang med at få de sidste detaljer på plads for at få forhandlingen af Diadora i Danmark.

- Der mangler stadig nogle juridiske detaljer, før vi får licensen til at sælge Diadora i Danmark. men jeg regner med, at det hele er på plads i løbet af ganske få dage, siger Lars Bo Christensen, der sammen med Daniel K. Pedersen er blevet direktør for det nye selskab.

Se også: FCN-ejer: Halvdelen af danske stadions har snart kunstgræs

Dommerformand: Det giver os ingen problemer

3000 dommere - både elite og breddedommere - bliver i fremtiden sponsoreret af et firma som ejes af en ansat i FC Nordsjælland.

Udover at være klubejer Allan K. Pedersens søn, er Daniel K. Pedersen også ansat i FC Nordsjælland, hvor han er ’Development & Stadium manager’

Per Buttenschön, hvordan ser I på at have en sponsoraftale med et selskab, der er ejet af en ansat i FC Nordsjælland?

- Det ser vi på ingen måder nogen problemer i. Burde ændringen i ejerforholdene betyde, at 3000 dommere skulle skifte tøj? Nej, vi kan slet ikke ser der er et problem på det her felt, siger dommernes formand, Per Buttenschön.

Danske Fodbolddommere indgik i efteråret 2014 en tøjaftale med EOS Sport, der var den daværende danske importør af Diadora.

Dommerne er på skrift blevet orienteret om, at samtlige aktiviteter fra konkursramte EOS Sport fortsætter i det nye selskab, Sport Scandinavia. Et selskab, som Daniel K. Pedersen altså har stiftet.

- Vi har naturligvis drøftet sagen i vores bestyrelse, men vi føler ikke, det er et problem at køre dommernes aftale videre med det nye selskab, siger Per Buttenschön.

2000 dommere har allerede bestilt en ny dommerdragt, som de altså får sponsoreret af Diadora.

Se forklaringer på FCN-tatoveringer her:

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere