Martin Vingaard om Bruninho: Han er en glad dreng

Bruninho bidrager med meget mere end bare mål, roser holdkammeraten Martin Vingaard

HERNING (Ekstra Bladet)

Tidligere i karrieren var Martin Vingaard en del af det FCK-hold, der imponerede i Champions League og vel er nyere tids bedste klubhold i dansk fodbold. Så han har arbejdet sammen med mange klasse-spillere, men nu har han også fået én med et sjældent højt niveau i sin nuværende klub FC Nordsjælland.

Bruninho knækkede mestrene

Det handler om den gyldne brasilianer, Bruninho, der nu er noteret for syv mål i ni kampe i FCN-trøjen. Det syvende faldt, da han med et brag af venstrebensskud var manden, der fældede mestrene i egen hule.

- Det er bare super, at vi har en spiller, der sprudler på den måde. Tidligere har vi spillet mange gode kampe uden at have en decideret matchvinder. Det har vi nu, og han er en glad dreng, der sætter stemning og som heller ikke er bleg for at arbejde for holdet, sagde Martin Vingaard efter triumfen på MCH Arena.

- Man kan bare mærke i hverdagen, hvordan hans selvtillid er steget i takt med scoringerne. Og hans måde at gå til tingen på smitter positivt af på hele truppen. Så han har været fantastisk for os. Men glem ikke, at han også har holdet med sig, smilede Vingaard.

- Selvfølgelig betyder det noget for os, at han - udover at score - også tager sin del af det hårde arbejde. Den del ser man blandt andet ved, at mange bolde falder ned til vores fordel inde i feltet, fordi han forstår at bruge sin krop i nærkampe. Og den del af hans indsats, giver ham også en masse kredit hos os andre... Så kan vi godt leve med, hvis der kommer et par kampe, hvor han ikke scorer, konstaterede han efter den sejr, der betyder, at FCN'erne nu snuser til toppen af Superligaen.

Bruninho er en kæmpe succes i FC Nordsjælland. I sidste uge blev han matchvinder mod Viborg. Se målet herunder: