Medie: Superliga-profil på blokken i Serie A-klub

Andreas Maxsø tiltrækker sig interesse fra Serie A-klubben Atalanta

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Andreas Maxsø forlængede stik imod manges forventninger sin kontrakt med FC Nordsjælland i sommer, da han skrev under på en ny aftale frem til sommeren 2019. Dermed får Farum-klubben mulighed for at tjene penge på forsvarsspilleren, når han engang skal sælges.

Spørgsmålet er, hvornår han skal det.

Hovedpersonen selv fastslog i et interview med tipsbladet.dk tilbage i juli, at hans plan er at komme til udlandet efter denne sæson, og dette er formentlig afstemt med FC Nordsjælland. Dermed er Andreas Maxsø efter alt at dømme i gang med sine sidste seks måneder i Danmark.

Næste stop for den 22-årige forsvarsspiller kan blive Italien. I hvert fald melder Sky Italia, at Andreas Maxsø er på blokken i Serie A-klubben Atalanta, der har holdt øje med danskeren over en længere periode. Der er dog flere navne end Andreas Maxsø i spil i Atalanta; blandt andre Renato Neto fra Gent, der modsat Maxsø dog slår sine folder på midtbanen.

Andreas Maxsø har spillet 18 af 20 Superliga-kampe for FC Nordsjælland i denne sæson. I aften kan han spille nummer 21, når FCN gæster SønderjyskE.

FC Nordsjælland Medie: FCN-stjerner straffet for bytur

Andreas Maxsø har nu afvist Danmarks to største fodboldklubber. Foto: Jens Dresling. Superligaen Nordsjælland-profil afviste Brøndby

1 kommentar
Vis kommentarer