Mikkelsen-skift baner vejen for John-exit

Joshua John har længe været utilfreds med tilværelsen i FC Nordsjælland. Nu har tilgangen af Tobias Mikkelsen åbnet døren for, at han kan forlade Danmark - der er interesse fra Tyrkiet

Med indkøbet af Tobias Mikkelsen har Joshua John nu håb om at kunne forlade FC Nordsjælland. (Foto: Rasmus Baaner)
Med indkøbet af Tobias Mikkelsen har Joshua John nu håb om at kunne forlade FC Nordsjælland. (Foto: Rasmus Baaner)

Send ikke en spiller ud af døres, inden du har en erstatning for ham.

Det kan være rationalet, der bliver arbejdet efter i FC Nordsjælland, der fredag hentede Tobias Mikkelsen hjem fra Rosenborg.

Den 29-årige wing, der kan spille i begge sider af banen kan være indhentet som en erstatning for Joshua John, der Han har ifølge Ekstra Bladets oplysninger gennem længere tid været utilfreds med at være i klubben, hvor han i stigende grad har haft det sværere med at komme på holdet.

Se også: Klubber i udlandet lurer på FCN-profil

FCN-træner Kasper Hjulmand kender begge spillere indgående fra sit tidligere ophold i klubben - og Tobias Mikkelsen endda fra Lyngby - og han har før spillet med dem begge. Men når der er taget penge fra kassen, skal der penge i den igen. Og her kommer Joshua John ind i billedet.

Hans engelske agent Darryl Powell er trods det ikke umiddelbart optimistisk.

- Der sker ikke rigtig noget for tiden med Josh.

- Vi forsøger naturligvis altid at gøre det så godt som muligt, men der sker altså bare ikke noget lige nu, siger han til Ekstra Bladet.

Se også: Hjulmand henter gammel kending hjem fra Norge

Det strider lidt imod de oplysninger Joshua Johns danske mellemmand, Amedeo Seker, bragte på banen i Ekstra Bladet omkring nytår. Her nævnte han interesse fra Tyrkiet og Italien.

Ekstra Bladet er bekendt med den tyrkiske interesse for den vævre hollænder, der prismæssigt ligger nogenlunde op ad det, FC Nordsjælland har betalt for Tobias Mikkelsen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen