Nyt navn til FC Nordsjællands hjemmebane

FC Nordsjællands hjemmebane skal ikke længere hedde Farum Park

FC Nordsjællands hjemmebane skifter navn. (Foto: Polfoto)
FC Nordsjællands hjemmebane skifter navn. (Foto: Polfoto)

FC Nordsjælland tager nu et nyt skridt i samarbejdet med Right To Dream-projektet, der bestyres af forretningsmanden Tom Vernon.

FC Nordsjælland skifter således navnet på klubbens hjemmebane, der ikke længere skal have navnet Farum Park. I stedet kommer stadionet til at hedde Right To Dream Park.

Fremover kommer sprinkleranlægget ikke til at køre på Farum Park men derimod Right To Dream Park. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Fremover kommer sprinkleranlægget ikke til at køre på Farum Park men derimod Right To Dream Park. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
 

FC Nordsjællands adm. direktør Ole Palmå forklarer baggrunden for det nye navn.

- Jeg har i de sidste 4 måneder brugt min tid på forstå og lære Right to Dream og deres historie at kende, og her har jeg haft fornøjelsen af at besøge Ghana og senest USA for at komme endnu dybere ned i den fælles historie som vi skal bygge sammen.

- Vi vil skabe en fælles platform som tydeligt forbinder Right to Dream og FC Nordsjælland , og som skaber en tilstedeværelse af vores fælles historie på den danske fodboldscene og senere hen på den globale scene.

- Vi har en vision om at tænke innovativt og vi tror på, at ved at navngive stadion til Right to Dream Park vil det give os en stærkere profil. Right to Dream Park vil være vores fælles platform, og skal være begyndelsen til at bygge et stærkt globalt brand, siger Ole Palmå til fcn.dk.

Tommy Bechmann scorer til 1-0 - med hælen. (Foto: Christer Holte) SønderjyskE Fantastisk afslutning! SønderjyskE i ny triumf

- Der skal være en tydelig rød tråd imellem vores to akademier. Right to Dream Park skal være det første stadion som vores talenter drømmer om at spille på.

- Vi vil have at alle skal drømme stort, og vi vil stille mulighederne til rådighed for alle unge talenter, som tør drømme og som vil kæmpe for at nå dem. Right to Dream Park skal være det sted hvor vores sæsonkortholdere, fans og partnere med stolthed forsat kan se og støtte fremtidens stjerner, tilføjer Ole Palmå.

FC Nordsjællands første hjemmekamp på stadionet med det nye navn er på søndag den 1. maj, hvor Randers FC er modstanderen.

Thomas Lindrup retter skarp kritik af 'skøjtebanen' på Farum Park. (Foto: Lars Krabbe) FC Nordsjælland Spillerforeningen utilfreds med Farum Park: Spillerne skøjter rundt

8 kommentarer
Vis kommentarer