OL-aktuelle Maxsø afviser andre tilbud og forlænger med FCN

Andreas Maxsø og FC Nordsjælland er blevet enige om en ny kontrakt, som gælder indtil sommeren 2019

Andreas Maxsø har forlænget med FCN frem til 2019. (Foto: Jens Dresling)
Andreas Maxsø har forlænget med FCN frem til 2019. (Foto: Jens Dresling)

22-årige Andreas Maxsø og FC Nordsjælland er blevet enige om en ny kontrakt, som løber til sommeren 2019. Det meddeler klubben mandag.

Maxsø har spillet i FCN, siden har var 16 år gammel, efter han skiftede fra Brøndby, men det lå i kortene, at han ville skifte væk fra Farum-klubben denne sommer.

Men sådan er det ikke gået.

- Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har haft tilbud fra andre klubber, men jeg har personligt haft et forår, hvor jeg har kunnet mærke store fremskridt, og så vil jeg gerne arbejde videre med trænerteamet, som har stor betydning for min udvikling.

- Jeg skal bygge mere på mit spil og har haft en større lederrolle omkring holdet i foråret, og den del vil jeg gerne forsætte med at udvikle, før jeg skal tage skridtet til udlandet, siger Andreas Maxsø i en pressemeddelelse.

Stig Tøfting langer ud efter Kasper Hjulmand, fordi træneren brokker sig over ny Superliga-struktur. (Foto: imago/Jan Huebner/ All Over Pres) Superligaen Tøffe: Tør øjnene, Hjulmand!

FC Nordsjælland-forsvareren var udtaget til OL-landsholdets forberedelsestur til Sydkorea, men meldte afbud.

Andreas Maxsø har spillet 77 kampe for FC Nordsjælland, efter at han debuterede tilbage i 2012 som 18-årig.

I den forgangne sæson i Superligaen gik han kun glip af én kamp, og det var på grund af karantæne, bemærker klubben.

FCK tronede på toppen af Superligaen det meste af sæsonen og endte som suveræne mestre (Foto: Lars Poulsen) Sport Dommen over din Superliga-klub: Himmel og ... lort

Nicolai Jørgensen skal med stor sandsynlighed igen til udlandet til sommer. (Foto: Lars Poulsen) FC København Ingen vej tilbage: Derfor skal Nicolai Jørgensen sælges

0 kommentarer
Vis kommentarer