Overtager fra CV: Fremtiden på plads

FCN sagde i sommer farvel til sportschef Carsten V. Jensen, og nu har Jan Laursen overtaget jobbet permanent

Jan Laursen overtager jobbet som permanent sportschef i FC Nordsjælland. Det melder klubben fredag. Foto: Linda Johansen/Polfoto
Jan Laursen overtager jobbet som permanent sportschef i FC Nordsjælland. Det melder klubben fredag. Foto: Linda Johansen/Polfoto

FC Nordsjælland har fredag valgt at gøre Jan Laursen til permanent sportschef, efter at han midlertidigt har varetaget stillingen siden juli.

Da Carsten V. Jensen forlod jobbet som FCN-sportschef i juli og skiftede til et tilsvarende job i Brøndby, overtog Jan Laursen midlertidigt rollen.

Jan Laursen får rollen som overordnet sportschef for hele FCN og får et større og stærkere hold bag sig, oplyser fodboldklubben på sin hjemmeside.

- Så snart Jan gav os et positivt svar, var vi ikke i tvivl. Han har hele tiden været vores førstevalg, på trods af den store interesse vi har oplevet fra andre kandidater fra ind- og udland.

- Absolut ingen er så meget på bølgelængde med klubbens værdier, historie, filosofi og potentiale, som Jan er, siger FCN-direktør Søren Kristensen til klubbens hjemmeside.

Jan Laursen er nu permanent sportchef i FC Nordsjælland. Foto: Mik Eskestad/Polfoto
Jan Laursen er nu permanent sportchef i FC Nordsjælland. Foto: Mik Eskestad/Polfoto

Det er en kæmpe skuffelse, at kvindelandsholdet ikke skal deltage ved OL. Foto: BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix Håndbold Foran alvorlig beslutning: - Det er en katastrofe

Efter næsten et halvt års evaluering kunne en enig bestyrelse og ledelse præsentere den struktur, som fremadrettet vil udgøre FCN's sportslige afdeling.

- Vi har været grundige i denne proces, og det har været vigtigt for os at bruge den nødvendige tid, forklarer Søren Kristensen.

Jan Laursen har før haft stillingen som sportschef i FCN. Det havde han blandt andet i perioden, hvor FCN vandt to pokaltitler, et mesterskab og spillede med i Champions League-gruppespillet.

Denne gang bliver afdelingen og ansvarsområdet under sportschefen større og bredere end tidligere, oplyser FCN.

Under sportschefen vil klubbens akademiafdeling få skotske Gareth Henderby som overordnet akademichef, der skal sikre fælles udvikling i forhold til spillestil, træningsmiljø og fodboldfilosofi.

Patrick da Silva og Johan Absalonsen er to af de mange spillere, som er blevet bemærket af en mystisk kinesisk superfan. Foto: Jens Dresling Superligaen Superliga-klubber modtager mystiske breve

Nicklas Bendtners tid er færdig i FCK efter blot tre og en halv måned. Klubben ønsker ikke at forlænge med den 31-årige angriber. Foto: Jens Dresling. Sport og Spil Bagom Bendtner-afgørelsen: Derfor blev han droppet

2 kommentarer
Vis kommentarer