Rolig transferlukning i FCN: Joshua John bliver

FC Nordsjælland lukker transfervinduet uden støj, og det betyder, at Joshua John bliver i Farum

Joshua John ser ud til at blive i Nordsjælland. (Foto: Kirsty Wigglesworth, AP)
Joshua John ser ud til at blive i Nordsjælland. (Foto: Kirsty Wigglesworth, AP)

Det kan gå fuldstændig bananas på transfervinduets sidste åbningsdag. Men det kan også gå ganske stille og roligt for sig. Sådan bliver det i Farum, hvor FC Nordsjælland gør klar til en nærmest lydløs lukning af sommerens transfervindue.

- Status er, som den var i går og i formiddags. Der kommer ikke til ske noget i FC Nordsjælland, med mindre der opstår noget meget uventet her til sidst, og det regner jeg bestemt ikke med, at der gør, siger FC Nordsjællands sportschef Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk.

Det betyder altså, at Joshua John, som har været genstand for mange rygter i løbet af sommeren, bliver i FC Nordsjælland.

- Der er ikke noget der. Han bliver i FC Nordsjælland, siger CV, der er tilfreds med sommerens udvikling i Farum:

- Det må jeg sige, at jeg er. Jeg er meget tilfreds. Vi har hevet fem unge spillere op og suppleret med tre spillere i form af Ramon, Lobotka og Bruninho, som alle har været med til at højne niveauet.

FC Nordsjælland plejer ofte at leje nogle af de unge spillere ud til sidst i vinduet - kan det heller ikke forekomme?

- Jo, hvis der skal ske noget, så skal det være sådan noget. Det kan godt blive aktuelt, men det kræver også, at der er flere interessenter, og det er der ikke, så jeg har svært ved at se, hvor buddene skal komme fra. Jeg sidder lige nu og ser de unge i en reserveholdskamp mod FCK, så der er ikke noget undervejs, slutter Carsten V. Jensen.

2 kommentarer
Vis kommentarer