Annonce:
Annonce:

Sælger for 14 mio. - tæt på udenlandsk afløser

FC Nordsjælland scorer tæt på 14 mio. kr. på den tidligere U21-landsholdsmålmand Peter Vindahl Jensen. Farum-klubben er tæt på at kunne præsentere hans afløser

Peter Vindahl Jensen var i tårer efter sejren på Brøndby Stadion
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Der sker ting og sager på målmandsfronten i FC Nordsjælland.

Klubben har solgt Peter Vindahl Jensen til hollandske AZ Alkmaar, og hans afløser kan meget vel blive offentliggjort senere mandag.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er nordsjællænderne i dialog med en udenlandsk målmand. Går alt vel, vil han snart kunne præsenteres som ny førstemålmand i FC Nordsjælland.

De seneste dage har Farum-klubben arbejdet intenst på at lukke hullet efter 23-årige Peter Vindahl.

Skiftet til AZ har været under opsejling i et stykke tid, og helt som forventet blev 1-0-sejren på Brøndby Stadion Vindahls foreløbig sidste kamp som FC Nordsjælland-spiller.

AZ fik i sidste uge afvist et bud på 11 mio. kr., men som Ekstra Bladet kunne fortælle, vendte de tilbage med et forhøjet bud.

Annonce:

FC Nordsjælland scorer tæt på 14 mio. kr. på den talentfulde målmand, der det seneste halvandet år har været Flemming Pedersens ubestridte førstevalg.

 

- Han har forudsætningerne til at nå langt, og nu får han muligheden for at tage det næste skridt og prøve kræfter med en ny liga, der er skridtet op fra den danske, og med europæisk fodbold.

- Vi vil gerne takke 'Pete' for hans indsats hos os og alle de trænere og stabsmedlemmer, som har hjulpet ham på vej gennem hans akademi- og seniortid hos os i FCN, siger FC Nordsjællands sportsdirektør Mikkel Hemmarsam, der forventer at lukke hullet efter Vindahl 'i den nærmeste fremtid.'

Peter Vindahl lod følelserne få frit løb efter fredagens kamp mod Brøndby. Det var hans foreløbig sidste som FC Nordsjælland-målmand. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Peter Vindahl lod følelserne få frit løb efter fredagens kamp mod Brøndby. Det var hans foreløbig sidste som FC Nordsjælland-målmand. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger tog Peter Vindahl Jensen allerede i weekenden til Holland med sin agent Michael Bolvig.

Han har underskrevet en aftale med den hollandske traditionsklub frem til sommeren 2025.

- Da AZ Alkmaar kom på banen, var det derfor svært at sige nej. Det er en stor klub, som er i en god udvikling, og jeg er glad for, at klubberne kunne finde hinanden, siger den tidligere U21-landsholdsmålmand, der nåede at spille 55 kampe for FC Nordsjælland.

Klubben har talentfulde Andreas Gülstorff i Superliga-truppen, men den 18-årige målmand må efter alt at dømme vente lidt endnu på at få chancen i buret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: