Skuffet Hjulmand: Vi vil græde snot nu

FC Nordsjælland lod for mange muligheder passere i aftenens kamp mod Brøndby. Det kommer til at gøre ondt at gense, lyder det fra træneren

FCN-træneren var ikek tilfreds med de missede muligheder. (Foto: Lars Poulsen)
FCN-træneren var ikek tilfreds med de missede muligheder. (Foto: Lars Poulsen)

Det er slut med at se chancerne passere. Efter 1-2-nederlaget til Brøndby er FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand, klar til at ændre strategi.

- Vi spiller, det vi har, men der er utrolig mange muligheder, vi ikke får taget. Det kommer vi til at græde snot over, når vi ser kampen igennem, forklarer en skuffet træner til Ekstra Bladet.

FC Nordsjælland har ikke længere mulighed for at kravle op ad Superliga-stigen, men det slår ikke træneren ud. Holdet vil stadig kæmpe.

- Det er altid liv eller død på banen. Vi har stadig motivationen for at spille vores bedste i de kommende kampe, fortæller Hjulmand.

18-årige Collins Tanor, der er udlånt fra Manchester City, fik sin debut i aftenens kamp. Og på trods af resultatet er den unge midtbanespiller alligevel tilfreds med sin præstation.

- Selvom vi tabte kampen, er jeg meget stolt og glad over min debut. Vi har et godt hold, og vi skal nok komme efter det. Jeg er glad for, at jeg fik lov til at spille med i hele første halvleg, siger Tanor.

Knap så tilfreds var FC Nordsjællands Emiliano Marcondes, der udlignede på frispark.

- Jeg er meget skuffet over resultatet, for vi spiller godt, men de stresser os. Vi skal blive bedre til at ramme lige så hårdt som dem.

4 kommentarer
Vis kommentarer