Skuffet Kasper Hjulmand: Det er latterligt

Kasper Hjulmand var ikke tilfreds med mængden af personlige fejl mod OB

Foto: Ernst van Norde
Foto: Ernst van Norde

Der var dømt gavebod i Nordsjællands forsvar i 3-1-nederlaget i Odense, hvor trioen Falk, Jakobsen og Festersen gjorde det særdeles surt at være Nordsjælland-spiller.

OB havde klart flest muligheder, men det var to grove personlige fejl, der kostede FC Nordsjælland det ene point. Cheftræner Kasper Hjulmand var også en skuffet mand efterfølgende.

- Jeg føler, at vi er bedre med i anden halvleg, og så får de scoringen til 2-1. Det er latterligt, og det er latterligt at stå her nu uden point, siger han og fortsætter:

- Vi har været gode i testkampene til at holde de her fejl nede og ikke give så meget væk, og den stil fortsatte vi fint i de to første kampe. Derfor er det pisse irriterende, at vi lader tre  mål gå ind. Vi begår nogle fejl i facetter af spillet, som vi skal have udryddet.

Se også: Vanvidsmål og annulleret scoring i dramatisk OB-sejr

Kasper Hjulmand erkender dog, at hans brug af mange unge spillere betyder, at der vil være nogle udsving i løbet af kampene. Til gengæld vil han ikke gå med på den præmis, at det kommer til ar betyde, at hans hold får en mellemsæson.

- Jeg bryder mig ikke om det der udtryk mellemsæson.Vi går på banen for at vinde hver kamp. Men selvfølgelig bliver vi ikke mestre i år, det kan jeg godt love, siger Kasper Hjulmand.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere