Spillerforeningen utilfreds med Farum Park: Spillerne skøjter rundt

Farum Park får kritik af Spillerforeningen, der mener, at det pinligt at byde spillerne sådan en bane

Thomas Lindrup retter skarp kritik af 'skøjtebanen' på Farum Park. (Foto: Lars Krabbe)
Thomas Lindrup retter skarp kritik af 'skøjtebanen' på Farum Park. (Foto: Lars Krabbe)

Spillerforeningen med formand Thomas Lindrup i spidsen er ude med riven, når det kommer til Farum Park, hvor FC Nordsjælland spiller sine hjemmekampe. Banen er ganske enkelt for dårlig, mener formanden.

Han peger på, at kunstbanen er så dårligt, at det ikke giver spillerne de forhold, de fortjener.

- Det er professionelle klubber og professionelle spillere, og de fortjener professionelle forhold. Sådan vil jeg ikke beskrive forholdene i Farum. Tværtimod. Det er pinligt, at vi byder vores spillere sådan en bane. Det kan ikke være rigtigt, at banen skal påvirke spillet så meget, som det tydeligvis er tilfældet i Farum, siger Thomas Lindrup i et indlæg på Spillerforeningens hjemmeside og forklarer:

- Spillerne skøjter rundt. Jeg har sagt det før, men jeg vil gerne sige det igen: Det handler som sådan ikke om kunstgræs. Det handler om de betingelser og det spil, som kunstgræsset skaber. Det er tydeligt for enhver, at det ikke er det samme spil, siger han videre.

Det er langt fra første gang, at Thomas Lindrup lufter sin utilfredshed med Farum Park. For et par måneder siden var han ligeledes ude med kritik af kunstbanen i Farum. En bane, der i øvrigt flere gang er stemt ind som den dårligste bane i Superligaen af klubbernes anførere.

Thomas Lindrup peger på, at fredagens opgør mellem FC Nordsjælland og Hobro IK var et fint eksempel på, at 'banen er en skøjtebane, der sagtens kan påvirke kampenes udfald'.

Hobro-træner Ove Pedersen er trods nederlaget til FC Nordsjælland tilfreds med at se fremgang på sit hold. (Foto: Jens Dresling) Hobro Ove P. trods nederlag: Nu ligner vi et fodboldhold

Emre Mor spiller på lånt tid i FC Nordsjælland. Han forventer at skifte til en klub, hvor han kan få en form for garanti for spilletid, så han kan fortsætte sin positive udvikling. (Foto: Jens Dresling) FC Nordsjælland FCN-komet: Mit næste skridt er niveauet under Barcelona

4 kommentarer
Vis kommentarer