Stilskifte i FCN: Nu skal der scores!

Gudjón Baldvinsson er langtfra en 'typisk' FC Nordsjælland-spiller, men træner Ólafur Kristjánsson glæder sig over at have fået en stærk mand, der vil slås i boksen

Gudjón Baldvinsson var som den eneste i shorts, da FC Nordsjælland torsdag indledte træningen i Farum Park (Foto: Lars Poulsen)
Gudjón Baldvinsson var som den eneste i shorts, da FC Nordsjælland torsdag indledte træningen i Farum Park (Foto: Lars Poulsen)

Han var eneste mand i shorts, så allerede på årets første arbejdsdag skilte Gudjón Baldvinsson sig ud i sin nye klub.

Men det bliver ikke på den eneste måde. For den 28-årige islandske angriber er ikke ’en typisk FC Nordsjælland-spiller’. Der er ikke meget falsk 9’er over ham.

- Det er ikke en spiller, hvor du slikker dig om munden og siger ’uha, han kan mange ting’. Og jeg har hørt mange sige, at han ikke kan det ene og det andet.

- Men han kan score mål, og det er et eller andet sted vigtigt i fodbold, siger FCN-træner Ólafur Kristjánsson, der glæder sig over tilgangen fra Halmstad:

Brøndby Brøndby-boss om indkøb: Der skal sælges først

- Det er sådan en type, vi har manglet. Én, der søger mere ind foran mål i stedet for at trække ned i banen hele tiden.

Gudjón Baldvinsson, der kommer på en fri transfer fra Halmstad, indrømmer, at han havde sin tvivl, da han hørte om FCN’s interesse.

Men hans islandske landsmand fik ham overbevist om, at han passer ind på Farum Park.

- Jeg har set dem spille og var selvfølgelig interesseret, da jeg hørte om deres interesse. Jeg tænkte, at jeg måske ikke passede ind i FC Nordsjælland, men Ólafur forklarede om sine planer og solgte ideen til mig.

Daniel Amartey jubler efter scoring i Europa League for FCK. I Januar kan det blive for Ghana ved Africa Cup of Nations (Foto: AP) FC København FCK-profil skal til Africa Cup of Nations

- Jeg har en god fornemmelse, siger den hurtige, fysisk stærke islandske angriber, der scorede fire gange i Allsvenskan i sidste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer