Annonce:
Annonce:

Stod frem med misbrug: Klubben vidste det godt

FC Nordsjælland vil få Patrick da Silva til at forklare de unge om sit spillemisbrug og dermed brug det positivt og forebyggende

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Da FC Nordsjælland i januar skrev kontrakt med Patrick da Silva, vidste klubben godt, at den tidligere Brøndby-mand var i behandling for et spilmisbrug.

Søndag aften trådte den 22-årige venstre back frem i Onside på TV3 Sport og fortalte sin historie om, hvordan spillet tog overhånd og gjorde ham omkring 800.000 kr. fattigere.

– Han har været meget åben omkring det. Vi har haft en masse gode snakke, og i min verden skal man ikke dømme folk, når de er villige til at lære af deres fejl, sagde Kasper Hjulmand efter 1-1-opgøret mod FC København.

Da Silva er fortsat på vej tilbage efter en korsbåndsskade og var derfor ikke med mod mestrene, men uden for banen har klubben allerede haft glæde af ham.

– Han har for eksempel stillet sig frem og talt med vores akademidrenge om det. Jeg synes, at det er flot, at han ikke bare går i behandling, men også har modet og styrket til at stå frem og fortælle om det.

– Det kan jeg kun bakke op om sagde Hjulmand, der kalder fodboldspilleres hang til spil for et voksende problem i fodboldbranchen:

– Vi har nogle meget klare holdninger til det og bruger kræfter på at danne de unge mennesker. Det er en del af vores program, og der kan vi bruge Patrick som eksempel.

– Det handler om økonomisk opdragelse, og det er desværre noget, der giver mange problemer. For der er flere af dem derude end Patrick.

TV: FC Nordjsælland fik uafgjort med FCK. Se målene her

Afslører spillemisbrug: Superliga-spiller har gamblet formue væk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce:
Annonce: