Storklub lægger 30 millioner for FCNs supertalent

Emre Mor skifter til Dortmund, skriver Bild. FC Nordsjælland får 30 millioner kroner for stortalentet, der mandag fik forhandlet sine personlige betingelser på plads

Emre Mor står foran et skifte til storklubben Borussia Dortmund, rapporterer Bild nu. (Foto: René Schütze)
Emre Mor står foran et skifte til storklubben Borussia Dortmund, rapporterer Bild nu. (Foto: René Schütze)

Europas største klubber bliver skiftevis sat i forbindelse med Emre Mor, der for alvor har fået øjnene rettet mod sig, efter han blev udtaget til Tyrkiets EM-trup. Nu forlyder det imidlertid, at der kan kåres en vinder i kapløbet om FC Nordsjælland-juvelens underskrift.

Bild skriver, at Emre Mor er nået til enighed med Borussia Dormund om en aftale. Ifølge avisen skal Mors agent, Muzzi Ozcan, i går have været i Tyskland for at lægge sidste hånd på aftalen.

Handlen bliver også en ganske lukrativ en af slagsen for FC Nordsjællands vedkommende. Angiveligt betaler Dortmund i omegnen af 30 millioner kroner for stortalentet, og det må siges at være en meget god pris for en spiller, der står noteret for 13 Superliga-kampe. Tyrkiske medier bringer også historien om Emre Mor og Dortmund tirsdag formiddag, men med den krølle, at Bayern München også skal have meldt sig ind i kampen.

Emre Mor debuterede søndag aften for Tyrkiet. Tirsdag blev FCN-spilleren så udtaget til EM (Foto: All Over Press) Landsholdsfodbold Tyrkiet jubler over Mor: Han er vores Messi

Sporx skriver, at FC Nordsjælland kræver op mod 110 millioner kroner for at slippe Emre Mor - det er naturligvis alt for højt sat. Der rammer Bild tættere på skiven med sine 30 millioner kroner.

Emre Mors agent fastslog i sidste uge, at der ikke vil blive meldt noget ud om FCN-spillerens fremtid før efter EM. Men noget kunne altså tyde på, at den er faldet på plads.

(Foto: Jens Dresling) Landsholdsfodbold Hareide: Ærgerligt at vi har mistet Emre Mor

Emre Mor fik endnu en kamp til CV'et mod Slovenien. (Polfoto) Landsholdsfodbold Så du det, Åge?: Ny landskamp til Emre Mor

Emre er landsholdsaktuel for Tyrkiet og står foran sin første slutrunde. (Foto: All Over Press)
Emre er landsholdsaktuel for Tyrkiet og står foran sin første slutrunde. (Foto: All Over Press)
 

94 kommentarer
Vis kommentarer