Superliga-bomber meldes tæt på stort skifte

FC Nordsjællands brasilianske angriber Bruninho er ifølge flere danske medier på vej til kinesisk fodbold efter et halvt år i Superligaen

Bruninho har været et hit i FC Nordsjælland siden sin ankomst i sommer. (Foto: Lars Poulsen)
Bruninho har været et hit i FC Nordsjælland siden sin ankomst i sommer. (Foto: Lars Poulsen)

Han har været en berigelse for Superligaen, siden han kom til FC Nordsjælland i sommerpausen 2015. Men Bruninho, som scorede ni mål i efteråret, kan snart være fortid i landets bedste række.

Den 26-årige brasilianer er ifølge TV2 Sport og BT tæt på et skifte til en unavngiven kinesisk klub.

De to danske medier melder, at angriberen ikke er vendt tilbage til Danmark efter sin ferie i Brasilien, men i stedet er taget direkte til Kina for at gennemgå lægetjek og få styr på de sidste detaljer.

Skulle en handel blive en realitet, vil der givetvis være tale en god forretning for FC Nordsjælland, da den farlige frontløber sidste sommer angiveligt kun kostede Superliga-klubben i omegnen af to millioner kroner.

Han fik en treårig kontrakt, hvorfor FC Nordsjælland formentlig har kunnet tillade sig at kræve en ganske betragtelig økonomisk kompensation i forbindelse med et salg.

Ifølge TV3 Sport skulle prisen på Bruninho være helt oppe i et leje på den gode side af 20 millioner kroner, men hele beløbet går ikke til FC Nordsjælland, eftersom angriberens tidligere klub, HB Køge, skal have 15 procent af den sum, der eventuelt bliver lagt.

Se også: Mikkelsen-skift baner vejen for John-exit

Også i Kina vil Bruninho angiveligt blive præsenteret for en treårig aftale, men hvem den fremtidige arbejdsgiver er, fremstår altså endnu som et ubesvaret spørgsmål.

Ekstra Bladet har været i kontakt med FC Nordsjælland, men fra klubbens side ønsker man ikke at kommentere skriverierne om Bruninho. Herfra er meldingen blot, at årets første træning finder sted mandag - og det med eller uden brasilianeren.

For et år siden var en anden Superliga-spiller på vej mod samme destination, men i begyndelsen af februar 2015 blokerede FC Midtjylland for Sylvester Igboun, der ellers var tæt på en aftale med Shanghai SIPG, som har den danske træner Mads Davidsen tilknyttet.

Se Bruninho vise brasilianske lækkerier her:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

33 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere