Superliga-keeper regner med klubskifte

Runar Alex Runarsson fastslår, at det mest sandsynlige er, at han forlader FC Nordsjælland i sommerens transfervindue

Runar Alex Runarsson kalder det sandsynligt, at han forlader FC Nordsjælland denne sommer. Foto: Jan Sommer
Runar Alex Runarsson kalder det sandsynligt, at han forlader FC Nordsjælland denne sommer. Foto: Jan Sommer

Runar Alex Runarsson er lige nu samlet med det islandske landshold, der er i gang med forberedelserne til VM. FC Nordsjælland-keeperen skal kæmpe med Randers FC's Hannes Halldorsson om spilletiden og om at vise sig frem på den største scene af dem alle.

Når VM er forbi, står et transfervindue for døren, og her forventer Runar Alex Runarsson en vis aktivitet. Islændingen kom til FC Nordsjælland fra KR Reykjavik i hjemlandet og har udviklet sig godt i Farum-klubben.

Nu føler han sig klar til næste skridt i karrieren.

- Jeg tror, at det er mere sandsynligt, at jeg forlader FC Nordsjælland, end jeg ikke gør, men hvis jeg ender med at blive, er det også fint. Der er klubber fra flere spændende lande, som viser interesse for mig, men lige nu koncentrerer jeg mig bare om landsholdet. Jeg har været i FC Nordsjælland i fire-et-halvt år og har oplevet meget, og nu føler jeg mig klar til noget større, siger Runar Alex Runarsson til Fotbolti.net.

Runar Alex Runarsson har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2020, så i sidste ende er det Superligaens nummer tre, der bestemmer, hvad der skal ske med den islandske landsholdsspiller.

Runar Alex Runarsson er søn af Runar Kristinsson, der med sine 106 landskampe er den spiller, der har optrådt flest gange for Island.

Randers FC ønsker 14 hold i Superligaen. Foto: Bo amstrup / Ritzau / Scanpix Randers FC Bundklub vil beholde 14 hold i Superligaen

SønderjyskE Hjemvendt Superliga-profil vil lægge stilen om

Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Derfor gik det galt for Brøndby

0 kommentarer
Vis kommentarer