Superliga-profil afslører Premier League-interesse

Karlo Bartolec havde mulighed for at forlade FC Nordsjælland i vinter, man han er glad for, at han blev. Aktuelt er der stor interesse fra Premier League-klubben Southampton, fortæller kroaten

Bartolec tiltrækker sig interesse. Foto: Anders Kjærbye
Bartolec tiltrækker sig interesse. Foto: Anders Kjærbye

Der kommer sandsynligvis til at ske ændringer i FC Nordsjælland i løbet af sommeren, hvor Farum-klubben med sportschef Carsten V. Jensens egne ord kan vinke farvel til alt imellem en og fire spillere. En af de spillere, der meget vel kan være fortid i FCN, når transfervinduet lukker i august, er Karlo Bartolec.

Spillerens agent har selv fastslået over for tipsbladet.dk, at det er planen, den kroatiske højre back skal sælges denne sommer, hvor Bartolec har været i FC Nordsjælland i to år.

Ifølge FCN-profilen bliver det næppe et problem at finde en ny klub - han fortæller blandt andet, at der aktuelt er interesse fra den engelske Premier League, mens han i vinter var et emne i storklubben Dinamo Zagreb i hjemlandet.

- Der var nogle forespørgsler i vinterpausen, men min klub forlangte 2,5 millioner euro (ca. 19 millioner kroner, red.), og det var for meget for Dinamo. På samme tid var der et bud fra franske Nantes, men vi blev enige om at vente til efter sæsonen. Jeg er glad for, at jeg blev. Vi kvalificerede os til Europa, og Southampton viser seriøs interesse, siger Karlo Bartolec til SportNews.hr.

Kroatiske spillere er traditionelt ikke dem, der er flest af i Superligaen, men Karlo Bartolec understreger, at Danmarks bedste række er et klart skridt op for ham og hans landsmænd i forhold til at blive i Kroatien.

- Ligaen er meget stærkere end vores og meget mere professionel. Jeg har gjort det godt i Danmark, hvor jeg primært har spillet højre wingback. Vi vandt bronze og kvalificerede os til Europa, og det er meget vigtigt for mig, siger han.

Karlo Bartolec har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2020.

Dansk håndboldmester tilknyttes FC København

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.