Annonce:
Annonce:

Superliga-profil i fræk flirt: FCK er en interessant klub

Planen er, at Karlo Bartolec skal sælges af FC Nordsjælland til sommer. Agenten fortæller, at Farum-klubben har været en perfekt mellemstation for kroaten

Bartolec flirter med de danske mestre fra FCK. Foto: Ritzau Scanpix: Jens Dresling
Bartolec flirter med de danske mestre fra FCK. Foto: Ritzau Scanpix: Jens Dresling
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Det vil efterhånden tage lang tid at opremse de spillere, der har fået deres gennembrud i FC Nordsjælland. Farum-klubben er især god til at udvikle unge, danske talenter, men der er også flere eksempler på udenlandske spillere, der er kommet til klubben og braget igennem. Stanislav Lobotka, der i sommer blev solgt til Celta Vigo, er et af de bedste af slagsen.

Karlo Bartolec er et andet.

Den 22-årige højre back har været i klubben i halvandet år, og han har udviklet sig til en af de bedste i Superligaen på positionen. Fem mål og 11 assists i 42 Superliga-kampe taler også sit klare sprog om en spiller, der boltrer sig i FC Nordsjælland.

Annonce:

- Det er gået, som vi forventede. Der var mange, der var overraskede over, at vi valgte FC Nordsjælland, for der var mange klubber, som var interesserede, og det er ikke nogen hemmelighed, at der også var bedre muligheder rent økonomisk. Sportsligt vurderede vi, at FCN var den bedste løsning, og det har vi ingenlunde fortrudt, siger Karlo Bartolecs agent, Danko Djikic, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg kan kun anbefale unge spillere at tage til FC Nordsjælland. Klubben er sund hele vejen fra organisationen og ned på banen, og klubber fra alle de store lande:Tyskland, England, Frankrig og Spanien holder et vågent øje med den danske liga. Det er et rigtig godt skridt at tage.

- Jeg havde mange snakke med Carsten V. Jensen og med træneren, og FC Nordsjællands filosofi om at satse på unge spillere og senere give dem chancen for at komme til større adresser i udlandet passer godt til Karlo. FC Nordsjælland har i Karlos tid i klubben solgt Emre Mor, Marcus Ingvartsen og Stanislav Lobotka for mange penge. Forhåbentlig bliver Karlo den næste.

Med det antyder agenten, at FC Nordsjælland råder over Karlo Bartolec på lånt tid, og planen er da også, at kroaten skal sælges efter denne sæson.

Annonce:

- Ja, planen er, at han skal videre til sommer. Det hele er aftalt med FC Nordsjælland. Vi må se, hvad den bedste løsning er til den tid. Vi går ikke efter den klub, hvor Karlo kan tjene flest penge, men efter, hvad der er bedst for en 22-årig spiller på vej frem. Der var også muligheder i januar, men i samråd med Carsten V. Jensen blev vi enige om først at foretage os noget til sommer, fortæller Danko Djikic.

Planen er, at Bartolec skal sælges til sommer. Ritzau Scanpix/ Jens Dresling
Planen er, at Bartolec skal sælges til sommer. Ritzau Scanpix/ Jens Dresling
 

Flere klubber blev sat i forbindelse med Karlo Bartolec i januars transfervindue, og oftest var det den franske Ligue 1-klub Nantes, der optrådte i spalterne.

- Nantes var en konkret mulighed i januar, og det er sådan en type klub, vi går efter. En klub, som er større end FC Nordsjælland, men selvfølgelig ikke FC Barcelona eller Real Madrid. Vi skal tænke os godt om, og FCN skal kompenseres godt. Stanislav Lobotka tog til Celta Vigo, hvor han gør det rigtig fint, og det er en god inspiration for os, siger agenten.

En anden klub, der kan friste FC Nordsjælland-profilen, er FC København. Løverne siger efter alt at dømme farvel til Peter Ankersen efter denne sæson, og det tvinger FCK på jagt efter en afløser, og Karlo Bartolec har været nævnt som et emne for de mangedobbelte mestre, der traditionelt ikke er bange for at shoppe hos de øvrige klubber i Superligaen.

Annonce:

- FC København er helt sikkert en interessant klub for Karlo. Det er den største klub i Danmark, og Karlo er glad for at bo i København. Der var en masse interesse i januar, og jeg kan som sagt bekræfte, at vi hørte fra Nantes. Jeg kan ikke bekræfte interessen fra FC København, for jeg hørte aldrig fra dem, men det kan være, at de har henvendt sig direkte til FC Nordsjælland. Jeg skal ikke kunne sige det, slutter Danko Djikic.

Agenten fortæller desuden, at han flere gange har snakket med Kroatiens landstræner, Zlatko Dalic, der har noteret sig Karlo Bartolecs succes i dansk fodbold. FCN-profilen har dog fortsat sin A-landsholdsdebut til gode.

Skideligeglad med superliga-publikum: Tomme tribuner er TV3s skyld
FCK lader flere profiler blive hjemme fra Madrid
Superligaens glemte stjerner fortæller: Alt var sort!

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt
LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: