Annonce:
Annonce:

Superliga-profil med overraskende forlængelse: Har en særlig grund

FC Nordsjælland-angriberen Godsway Donyoh betaler tilbage til den nordsjællandske klub med sin kontrakforlængelse og ønsker samtidig at sende et signal til de mange unge afrikanske talenter fra Right to Dream-akademiet

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Normalt har FC Nordsjælland for længst solgt spilleren, når han fylder 24, men nu sætter Godsway Donyoh normalen ud af kraft i Farum-klubben.

Den brandvarme ghaneser har valgt at forlænge sin aftale frem til sommeren 2021. Det siger han til Ekstra Bladet.

- Måske har folk svært ved at forstå det, men jeg har haft en god tid her, og jeg er taknemmelig over at være i FC Nordsjælland.

- Da jeg kom, var jeg lidt svag, men de har bygget mig op og gjort mig stærk. De har forbedret mig meget som spiller og som person. De har virkelig hjulpet mig, siger Donyoh, der har scoret seks gange i Superligaen i denne sæson.

Han havde kontraktudløb efter denne sæson, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger har der været pænt med interesse – blandt andet fra Belgien og Holland.

Annonce:

Med sine 24 år er Godsway Donyoh blandt de ældre i FCN-truppen. Foto: Jens Dresling
Med sine 24 år er Godsway Donyoh blandt de ældre i FCN-truppen. Foto: Jens Dresling

Men Donyoh har afvist alle tilnærmelser. Kærligheden har han allerede fundet i FC Nordsjælland, hvor han har været siden 2016, og kontraktforlængelsen er hans måde at sige tak og betale noget tilbage.

- Jeg havde tilbud fra klubber, men når jeg ser tilbage på, hvad Right to Dream og FC Nordsjælland har gjort for mig, synes jeg, at de fortjener noget.

- Det her er min måde at vise, at jeg værdsætter, hvad de gør, siger Godsway Donyoh, der sammenligner Right to Dream-folkene og FC Nordsjælland med en far og en mor, der har gjort alt for at give deres barn de bedste forudsætninger:

- Når du så selv får succes i fremtiden, skal du hjælpe din familie. Right to Dream og FC Nordsjælland er min familie. De tager sig af mig, bruger tid og penge på mig.

- Så jeg skal sørge for, at de også for noget ud af, hvad de gør.

FCN-træner Kasper Hjulmand kan glæde sig over at få lov at beholde Donyoh lidt længere. Foto: Jens Dresling
FCN-træner Kasper Hjulmand kan glæde sig over at få lov at beholde Donyoh lidt længere. Foto: Jens Dresling

Godsway Donyoh er med sine 24 år blandt de ældre i FC Nordsjælland-truppen, og det tidligere Manchester City-talent er blandt Kasper Hjulmands kaptajner.

Annonce:

Donyoh spiller også en væsentlig rolle uden for banen, hvor han ser det som sin opgave at hjælpe og guide de afrikanske spillere, der komme fra akademiet i Ghana.

Det er også for deres skyld, at angriberen har valgt at forlænge.

- Når jeg forlænger, er det ikke kun for at værdsætte, hvad FC Nordsjælland har gjort for mig. Det er også for at sende et signal og være et eksempel for de unge drenge.

- Det kan være lidt svært for drengene fra Right to Dream-akademiet. Nogle bliver påvirket af store klubber og store agenter. Men sørg for, at du er i de rette hænder, og når du ved, at du er i de rette hænder, behøver du ikke at lytte til nogen udenfor, siger Godsway Donyoh til Ekstra Bladet.

Han føler, at han er i de rette hænder hos Hjulmand & co., og med forlængelsen står FC Nordsjælland også til at score en transfersum, når angriberen inden for de kommende sæsoner formentlig bliver solgt.

Superligaen indefra: Han kan blive Superligaens næste 100 mio. spiller

Superliga-stjernens uhyggelige barndom: Voksede op med sult, vold og drab

Avis: Rockere mistænkt for narkosalg til Brøndby-kampe

Nye tiltaler mod Bendtner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: