Annonce:
Annonce:

Superliga-spiller får flere dage i skammekrogen

Når FC Nordsjælland på lørdag spiller sæsonens vigtigste kamp mod FC Midtjylland bliver det uden suspenderede Patrick Da Silva

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Patrick Da Silva får ekstra tid til at tænke sig godt om. Han skal nemlig ikke regne med en plads på FCN-mandskabet til lørdagens altafgørende opgør om fjerdepladsen mod FC Midtjyllland.

Backen skal bruge længere tid i skammekrogen efter hans bytur i weekenden.

Den 22-årige venstre back Patrick Da Silva blev suspenderet tidligere på ugen, efter han ikke efterlevede FC Nordsjællands etiske regler. Det skete efter fredagens 2-1 nederlag til Lyngby.

Mandag fik han så besked på, at han ikke skulle vise sig til træning den kommende tid.

- Siden vi gav ham beskeden mandag, har jeg ikke brugt noget tid på at tænke på situationen. Mit og holdets eneste fokus har været kampen mod SønderjyskE, forklarer cheftræner Kasper Hjulmand om den spegede situation med Patrick Da Silva.

Annonce:

Efter otte måneders skadespause var han tilbage i startopstillingen for første gang mod Lyngby sidste fredag, og det følte han anledning til at fejre med en tur i bylivet.

- Han har udmærket vidst, at det var imod klubbens regler. Der er en særlig kultur her, og den har han forbrudt sig imod. Det er derfor meget svært at forestille sig, at han spiller med på lørdag, siger Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

Det er ikke første gang, at Patrick Da Silva har været i karambolage med de etiske regler. Tidligere er det kommet frem, at han er ludoman og har haft et spillemisbrug, der har kostet ham mere end én million kroner.

Alligevel valgte FC Nordsjælland at give ham en ny chance.

- Vi er en åben klub, hvor der er plads til at arbejde sig tilbage. Hvis du er i minus på tillids- og arbejdskontoen, skal der arbejdes hårdere, men jeg tror på, at alle folk kan forandre sig, siger FCN-træneren.

Kasper Hjulmands mandskab er kendt for en stringent orden, der minder om måden de gør det på i Bundesligaen.

Annonce:

- Jeg ved, at han er rigtigt ked af det hele, men vi har en stram disciplin i truppen, og hvis man ikke følger den linje, overlever man ikke her, afslutter Kasper Hjulmand.

I weekenden spillede han sin kun anden kamp for FCN, en kamp der måske blev hans sidste: Karrieren på vippen: Superliga-klub suspenderer spiller

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: