Superliga-trænere i tilståelsessag: Hjulmand hamrende irriteret

FCN-træner Kasper Hjulmand ville godt være med på, at han havde set en dårlig kamp, mens Esbjergs Jonas Dal forsøgte at forklare de underholdende elementer

– Det var en dårlig fodboldkamp, fortalte FCN-træner Kasper Hjulmand efter 0-0-dysten mod Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)
– Det var en dårlig fodboldkamp, fortalte FCN-træner Kasper Hjulmand efter 0-0-dysten mod Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)

FARUM (Ekstra Bladet): Der var ret beset ikke så meget andet at gøre end at tackle det som en tilståelsessag, og det gjorde især Kasper Hjulmand da også.

– Det var en dårlig fodboldkamp, sagde FC Nordsjælland-træneren i absolut overensstemmelse med sandheden.

Han ville dog ikke være med til, at den for længst afgjorte nedrykning vil skabe for mange af den slags kampe, hvor trænere kigger mere mod næste sæson end på denne.

– Nej, for vi går rigtigt meget op i at vinde kampe, og vi synes, det er vigtigt at blive nummer fire eller fem i stedet for nummer ni. Selvfølgelig skal vi se nogle spillere an, og i maj er der hele syv kampe til at se flere af dem, men ellers er vi hamre-irriterede over vores præstation, og at vi ikke kan vinde.

Han havde især savnet løb uden bold for at rykke rundt på den solidt funderede Esbjerg-defensiv og lidt hurtigere omtanke til at fange gæsterne i ubalance efter bolderobring.

Martin Vingaard tager sig til hovedet, og der var  da heller ikke meget at glæde sig over i en kedelig 0-0-kamp mellem FC Nordsjælland og Esbjerg. (Foto: Lars  Poulsen) FC Nordsjælland Gigantisk Superliga-fuser i Farum

Og pudsigt nok var den udeladelse noget af det, der glædede hans trænerkollega Jonas Dal, der ihærdigt forsøgte at overbevise om, at der var masser at glæde sig over. Som træner i alt fald.

– Jo, vi er da en del af underholdningsindustrien, og hvis man med underholdning mener ekvilibrisme og mål oppe i hjørnerne, så svigter vi måske. Men jeg synes godt, man kan respektere, at vi nu har fået sat den prop i, som ingen kunne finde i efteråret.

– Vi vil opnå frem for at undgå, og i dag fik vi et point. Så ja, jeg har svært ved at se det i et større perspektiv. Jo, vi er ved at bygge op, men det er også rigtigt vigtigt ikke at tabe kampe.

Nej, ingen af holdene tabte denne aften. Det gjorde kun fodbolden.

PS: Indskiftede Lasse Rise havde et skud på stolpen.

PPS: FC Nordsjælland byder i denne uge også på fredagsunderholdning. Det er klokken 18. Mod Hobro.

16 kommentarer
Vis kommentarer