Annonce:
Annonce:

Superligaens superstjerne spadserer på arbejde

Michael Essien bor til dagligt i Farum, og hver dag spadserer han på arbejde i FC Nordsjælland. Det er helt bevidst, at han ikke har bosat sig i København

Eksklusivt: Se det første interview med Michael Essien, der blev lavet i september. Video: Discovery Networks Danmark
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Hver dag kan man støde på en vaskeægte superstjerne i Farums bymidte.

Han kører ikke rundt i en stor Audi eller på en dyr racercykel, selv om han kunne gøre det, hvis han ville. Nej, han er på gåben.

Den omtalte superstjerne er naturligvis Michael Essien, der har tørnet ud for kæmpe klubber som Real Madrid og Chelsea. Nu er han ansat i FC Nordsjælland i en rolle som Player Coach, og han bor i Farum.

Der er som bekendt ikke langt fra Farum til København, men det var slet ikke en mulighed for den ghanesiske stjerne at bosætte sig i hovedstaden.

Annonce:

- Det er simpelt. Jeg er ikke en by-dreng. Jeg voksede op i en meget lille by, så jeg har altid været en dreng fra landet. Fra hvor jeg bor, tager det 10 minutter at gå til arbejde. Det er nemt for mig. Jeg skal være på kontoret klokken 8, så hvis jeg bor i København, skal jeg stå endnu tidligere op og forberede mig. Her vågner jeg op halv 7, gør mig klar, og så går jeg. Bare 10 minutter senere er jeg på kontoret, siger Michael Essien med et smil til Tipsbladet.

Han fortæller, at han er dedikeret til sit arbejde stort set alle døgnets vågne timer.

- Jeg har travlt med arbejdet. Jeg er ikke typen, der går rundt på opdagelse og ser ting. For mig handler det kun om at arbejde. Når jeg går hjem, laver jeg nogle noter. Jeg sætter nogle ord og nogle noter sammen fra træningen. Og dem tager jeg med mig på min trænervej, siger Essien, der kun har pænt at sige om Farum:

- Jeg elsker det indtil videre. Alle er meget rare og høflige. Og byen er ganske fin - selv om jeg ikke har set så meget af den...

Annonce:

Du kan læse et stort interview med verdensstjernen Michael Essien i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. I Tipsbladet får du også et interview med SønderjyskE-profilen Alexander Bah, det sidste kapitel om VM i Qatar, et interview med Brøndby-træner Niels Frederiksen - og meget, meget mere. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen -

- Ikke derfor mit hår er hvidt

Højbjerg nomineret til Premier Leagues bedste

Det lysner for Christian Nørgaard  

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: