Suspendering er fortid: Da Silva er igen en del af truppen i FCN

Venstre back Patrick Da Silva vender tilbage til træningsbanen og førsteholdet, når FC Nordsjælland efter en sommerpause forbereder sig til den kommende sæson i Superligaen

Det bliver en yderst interessant sommer i FC Nordsjælland, hvor Kasper Hjulmand skal forsøge at holde sammen på en flot og spillemæssigt spændende trup. Det er lettere sagt end gjort, for klubben ved allerede nu, at nogle spillere skal væk denne sommer.

Marcus Ingvartsen, Superliga-topscorer, kommer formentlig til at forlade klubben denne sommer, og ham scorer Farum-mandskabet en stor milliongevinst på, hvis han som forventet bliver solgt. Væk skal også anfører Andreas Maxsø, der for et år siden forlængede sin aftale med FC Nordsjælland med det formål, at han skulle sælges denne sommer. Og så er der også spillere som Emiliano Marcondes og især Stanislav Lobotka, der har spillet flotte sæsoner og bør være emner i større klubber.

Midt i spekulationerne kan én mand dog streges fra blokken. Patrick Da Silva vender efter en ferie tilbage til FCN-holdet.

Venstrebacken blev suspenderet mod afslutningen af denne sæson, fordi han ifølge Ekstra Bladet havde været i byen umiddelbart efter et nederlag til Lyngby. Siden bekræftede Kasper Hjulmand suspenderingen.

- Der har i weekenden været en episode, som ikke stemmer overens med det, der er aftalt med Patrick. Derfor er han for en tid suspenderet, sagde Hjulmand for snart tre uger siden.

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Patrick Da Silva kan dog glæde sig over, at det nu er fortid, og at han kan se frem mod træningsopstarten i FC Nordsjælland. Ifølge hans agent, Antoni Alexandrakis, er han tilbage i truppen på lige fod med resten af holdet, når de møder ind til træning efter ferien.

- Han kommer til at træne normalt med Nordsjælland. Vi har lagt det bag os, siger Antoni Alexandrakis til tipsbladet.dk.

Patrick Da Silva har selv fortalt åbent om det spillemisbrug, han havde, mens han var på kontrakt i Brøndby. Backen var korsbåndsskadet det meste af sæsonen 2016/2017, og det kostede også U21-EM denne sommer, hvor suspenderingen heller ikke gjorde ham godt i forhold til eventuelt at vinde en plads til slutrunden. Derfor handler det nu om at bruge opstarten på at finde sig til rette på FC Nordsjælland-holdet.

Det handler om stabilitet nu for Patrick. Han skal have ro og stabilitet, siger Antoni Alexandrakis.

Se også: Dommen står ved magt: Storklub må ikke hente nye spillere

Se også: Komisk: DBU går fri efter uroligheder i pokalfinalen

Se også: Overrasket Kamper: De spillede, som vi burde

På blot 14 måneder har Jan Bech Andersen rejst sig fra et ødelæggende Oscar-gate til et genrejst Brøndby. Foto: Rune Aarestrup/Polfoto Sport og Spil Jan Bech: 2013 var en nærdødsoplevelse i Brøndby

1 kommentar
Vis kommentarer