Tidligere Bundesliga-profil bliver Hjulmands assistent

Otto Addo vil fra på mandag være en del af trænerteamet i FC Nordsjælland. Addo er ansat som assistenttræner

Otto Addo har senest været tilknyttet trænerstaben i Hamburger SV. (Foto: AP/Axel Heimken)
Otto Addo har senest været tilknyttet trænerstaben i Hamburger SV. (Foto: AP/Axel Heimken)

Det er lidt af en kapacitet, FC Nordsjælland fredag offentliggjorde som kommende assistenttræner i fodboldklubben.

Cheftræner Kasper Hjulmand får Otto Addo som sin højre hånd. Addo har blandt andet vundet den tyske Bundesliga med Borussia Dortmund og spillet med i en UEFA Cup-finale.

Addo er født og opvokset i Tyskland og har en lang karriere i Bundesligaen bag sig. Han har også deltaget i VM-slutrunden i 2006 med Ghana.

FCN's sportschef, Carsten V. Jensen, er spændt på samarbejdet med ghaneseren.

- Vi har været på udkig efter en træner, som forstår både den europæiske og afrikanske mentalitet, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Otto er født og opvokset i Tyskland og har med godt 300 bundesligakampe et naturligt kendskab til den tyske moral og disciplin, som, vi mener, vil være vigtig for at få vores spillere til at forstå, hvad det kræver at spille på det højeste niveau.

Se også: Hjulmand henter gammel kending hjem fra Norge

Hjulmand glæder sig til at arbejde sammen med Addo.

- Otto ser fodbold på samme måde, som vi ønsker at spille her i FCN, og hans karriere både som træner og spiller i Tyskland har givet ham værdifuld erfaring.

- Den erfaring vil blive vigtig for vores arbejde i dagligdagen på træningsbanen både for vores spillere, men også for resten af trænerteamet, fortæller Hjulmand.

Den nye assistenttræner startede sin trænerkarriere i Hamburger SV, hvor han haft ansvaret for klubbens U19-hold, men han har også hjulpet med omkring både reserve- og førsteholdet i perioder.

- Jeg glæder mig virkelig til denne nye mulighed, og jeg glæder mig til at møde mine nye trænerkolleger og selvfølgelig spillerne.

- Jeg er begejstret for det talent, som allerede er i klubben, og som jeg selv har stiftet bekendtskab med, når vi har mødt FCN's ungdomshold i træningskampe, siger Addo.

Se også: Klubber i udlandet lurer på FCN-profil

Den tidligere Hannover 96-, Mainz, HSV og Dortmund-spiller vil være på træningsbanen med FCN for første gang på mandag, når holdet starter træningen op igen.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere