Tidligere landsholdsspiller på vej mod opsigtsvækkende skifte

Tobias Mikkelsen kan blive genforenet med sin gode ven Thomas Kristensen i australske Brisbane Roar

Fra Superliga-reserve til et australsk fodboldeventyr.

Sådan tegner det sig for 31-årige Tobias Mikkelsen, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger er på vej til et opsigtsvækkende skifte fra FC Nordsjælland til Brisbane Roar, hvor han kan blive genforenet med sin gamle holdkammerat fra tiden i Lyngby – Thomas Kristensen.

Tobias Mikkelsen, der er marginalspiller hos Kasper Hjulmand, står uden kontrakt om to måneder, når aftalen med FC Nordsjælland udløber. Han har angiveligt fået tilbud om at forlænge aftalen på stærkt forringede vilkår.

Men det er ikke en fremtid i Farum, det tegner til for kantspilleren, der har været permanent bænkevarmer den seneste lange periode.

Det peger i stedet mod et australsk fodbold-eventyr hos de tredobbelte australske mestre, hvor han således kan genfinde noget af det samspil, som fungerede så fint, da han spillede sammen med Thomas Kristensen i perioden fra 2004-05 i Lyngby.

Det blev aldrig det gensyn, parterne havde drømt om i FC Nordsjælland for Tobias Mikkelsen efter skiftet retur fra Rosenborg i 2018.

Hertil har talentmassen været for stor i FC Nordsjælland. Nye talenter har hele tiden presset sig på i en meget ung alder.

Det har medført, at 31-årige Tobias Mikkelsen de sidste par sæsoner slet ikke har spillet en hovedrolle på mandskabet.

Tobias Mikkelsen nåede otte landskampe for Danmark. Foto: Lars Poulsen
Tobias Mikkelsen nåede otte landskampe for Danmark. Foto: Lars Poulsen
 

Superligaen Guldet er IKKE afgjort endnu: - Brøndbys spillere ser trætte ud

Mads 'Mini' Pedersen vil hellere selv jage tredjepladsen end at spille på at holde FCK væk fra den. Foto: Jens Dresling FC Nordsjælland FCN kigger sig ikke over skulderen: FCK tænker vi (næsten) ikke på ...

Med indkøbet af Tobias Mikkelsen har Joshua John nu håb om at kunne forlade FC Nordsjælland. (Foto: Rasmus Baaner) FC Nordsjælland Mikkelsen-skift baner vejen for John-exit

0 kommentarer
Vis kommentarer