To Superliga-profiler møder ikke op: Forhandler med klubber

Hverken Bruninho eller Joshua John tager del i årets første træning i Farum, da spillerne er på vej væk fra FC Nordsjælland

Der er gang i svingdøren i FC Nordsjælland, hvor både Joshua John og Bruniho meldes på vej væk. (Foto: Jens Dresling)
Der er gang i svingdøren i FC Nordsjælland, hvor både Joshua John og Bruniho meldes på vej væk. (Foto: Jens Dresling)

To offensive profiler ser ud til at være tabt for FC Nordsjælland.

Klubben, der mandag påbegynder anden halvdel af sæsonen, får ikke glæde af Joshua John og Bruniho i årets første træning.

De to spillere har fået fri, da de i øjeblikket er i færd med at forhandle aftaler på plads med nye arbejdsgivere. Det meddeler FC Nordsjælland på sin hjemmeside.

– Vi har givet begge spillere lov til at tage af sted for at få deres egne ting på plads, således at en transfer kan blive gennemført indenfor de næste par dage. Vi vil offentliggøre mere information senere hen, siger FCN-sportschef Carsten V. Jensen.

Søndag beskrev flere danske medier, heriblandt Ekstra Bladet, at FC Nordsjælllands topscorer Bruninho er på vej mod et stort skifte til Kina, hvor Guangzhou ligner den fremtidige destination.

Se også: Mikkelsen-skift baner vejen for John-exit

På det tidspunkt ønskede Farum-klubben dog ikke at be- eller afkræfte rygterne om den brasilianske bomber. Samme melding kom omkring årsskiftet, hvor det i dette tilfælde drejede sig om Joshua John.

Ekstra Bladet havde da været i kontakt med spillerens agent Armadeo Seker, som fortalte, at der lå konkrete tilbud på John, hvis kontrakt med FC Nordsjælland udløber til sommer.

Angiveligt har to klubber fra henholdsvis Italien og Tyrkiet været forrest i kapløbet om den offensive profil, men hvor han ender, er altså endnu uvist.

Mere sikkert synes det derimod at være, at Bruninho fortsætter i Kina, og FC Nordsjælland kan angiveligt se frem til en betragtelig økonomisk fortjeneste for spilleren, de selv gav i omegnen af to millioner for i sommer.

Således skriver TV3 Sport, at salgsprisen på angriberen skulle være på den gode side af 20 millioner kroner. Hele beløbet går dog ikke til FC Nordsjælland, eftersom brasilianerens tidligere klub, HB Køge, skal have 15 procent af den sum, der bliver betalt.

Bruninho har spillet 16 kampe for FC Nordsjælland og scoret ni mål. For Joshua Johns vedkommende er det blevet til to træffere i 14 kampe, mens han i hele sin tid i Farum-klubben er noteret for102 optrædender og 27 mål.

Kasper Hjulmand kunne ikke rejse ud alene og undvære familien. Derfor er han glad for jobbet i FCN, hvor han føler, han kan være sig selv. (Foto: Lars Poulsen) FC Nordsjælland - 11. jan. 2016 - kl. 06:37 Hjulmand: Jeg havde muligheder ude i Europa

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere