TV: Angriberne sikrer Randers perfekt forårspremiere

Baye Djiby Fall og Nicolai Brock-Madsen sørgede for den perfekte forårsstart for kronjyderne i Superligaen

Baye Djiby Fall jubler over sin første scoring mod FC Nordsjælland fredag aften. (Foto: Lars Poulsen)
Baye Djiby Fall jubler over sin første scoring mod FC Nordsjælland fredag aften. (Foto: Lars Poulsen)

FARUM (Ekstra Bladet): Randers fik en flyvende forårs-start.

3-0 sejren over FC Nordsjælland i overværelse af 3316 tilskuere var på mange måder en magtdemonstration og et bevis på, at man i sandhed skal tage holdet alvorligt i medaljekampen.

Der var i første halvleg tale om klasseforskel, da Randers satte tingene på plads og afgjorde kampen.

Den komfortable sejr til Randers lægger både pres på FC København og i særdeleshed Brøndby. De blågule er lige nu syv point fra tredjepladsen før søndagens opgør mod AaB.

Opvisning fra start
Randers kom foran allerede efter fem minutters spil. Andreas Maxsø gled i bolden, Djiby Fall erobrede og spilled uselvisk en fremadstormende NicolaiBrock-Madsen fri. Angrebstalentet, der har været meget plaget af skader, svigtede ikke. Han scorede således sit første sæsonmål.

1-0: Randers udnytter forsvarskiks

Der stod Randers på det hele. De kombinerede kvit og var dygtige til at holde fast i bolden. Hjemmeholdet havde svært ved at skabe chancer. Ingen af de tre nye FCN-navne – Hans Mulder, Gudjon Baldvinsson eller Gudmundur Thorarinsson – imponerede.

Det blev 2-0 til gæsterne omkring den halve time, da Johnny Thomsen serverede bolden i feltet for Djiby Fall. Senegaleseren firsttimmede bolden i mål. En smuk scoring og et bevis på, at kronjyderne mener topplaceringen alvorligt i denne sæson.

2-0: Djiby Fall fordobler føringen med flot mål

Der gik ikke lang tid før der igen var kaos i FCN-forsvaret. Stopperparret Pascal Gregor og Andreas Maxsø havde ingen heldig aften.

Det var nu backen Mario Ticinovic, der fik en uheldig hovedrolle. Han greb fat om Nicolai Brock-Madsen, da angriberen skulle til at heade bolden i mål.

Et klokkeklart straffespark, som Djiby Fall og Nicolai Brock-Madsen tilsyneladende havde svært ved at enes om, hvem der skulle sparke. Fall sparkede og scorede til 3-0 i hvad der mindede om en ren magtdemonstration fra kronjydernes side.

3-0: Fall fortsætter - scorer på straffespark
 

Rødt til Bjarnason
Randers førte faktisk 3-0, da holdet kort før pausen blev reduceret til 10 mand. Elmar Bjarnason fik sit andet gule kort, da han var alt for aggressiv i en tackling på FCNs nye hollandske bulldozer Hans Mulder.

Udvisningen betød omrokeringer hos gæsterne, fordi Kasper Fisker også måtte udgå med en skade.

Skår i glæden: Bjarnason ser rødt

Først kom Jonas Borring på banen og siden foretog Colin Todd en taktisk udskiftning i pausen, da Djiby Fall blev ofret til fordel for Adama Tamboura.

Hjemmeholdet kom i kraft af overtalssituationen længere frem på banen efter pausen. De skabte også et par åbne chancer, men det virker slet ikke som om der er sammenhæng i det, der foregår på banen blandt FCN-spillerne.

Det var i øvrigt første gang i 15 forsøg, at Randers prøvede at vinde i Farum Park. Det var hidtil blevet til syv nederlag og syv uafgjorte kampe.

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.