Annonce:
Annonce:

TV: Angriberne sikrer Randers perfekt forårspremiere

Baye Djiby Fall og Nicolai Brock-Madsen sørgede for den perfekte forårsstart for kronjyderne i Superligaen

Baye Djiby Fall jubler over sin første scoring mod FC Nordsjælland fredag aften. (Foto: Lars Poulsen)
Baye Djiby Fall jubler over sin første scoring mod FC Nordsjælland fredag aften. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

FARUM (Ekstra Bladet): Randers fik en flyvende forårs-start.

3-0 sejren over FC Nordsjælland i overværelse af 3316 tilskuere var på mange måder en magtdemonstration og et bevis på, at man i sandhed skal tage holdet alvorligt i medaljekampen.

Der var i første halvleg tale om klasseforskel, da Randers satte tingene på plads og afgjorde kampen.

Den komfortable sejr til Randers lægger både pres på FC København og i særdeleshed Brøndby. De blågule er lige nu syv point fra tredjepladsen før søndagens opgør mod AaB.

Opvisning fra start
Randers kom foran allerede efter fem minutters spil. Andreas Maxsø gled i bolden, Djiby Fall erobrede og spilled uselvisk en fremadstormende NicolaiBrock-Madsen fri. Angrebstalentet, der har været meget plaget af skader, svigtede ikke. Han scorede således sit første sæsonmål.

1-0: Randers udnytter forsvarskiks

Annonce:

Der stod Randers på det hele. De kombinerede kvit og var dygtige til at holde fast i bolden. Hjemmeholdet havde svært ved at skabe chancer. Ingen af de tre nye FCN-navne – Hans Mulder, Gudjon Baldvinsson eller Gudmundur Thorarinsson – imponerede.

Det blev 2-0 til gæsterne omkring den halve time, da Johnny Thomsen serverede bolden i feltet for Djiby Fall. Senegaleseren firsttimmede bolden i mål. En smuk scoring og et bevis på, at kronjyderne mener topplaceringen alvorligt i denne sæson.

2-0: Djiby Fall fordobler føringen med flot mål

Der gik ikke lang tid før der igen var kaos i FCN-forsvaret. Stopperparret Pascal Gregor og Andreas Maxsø havde ingen heldig aften.

Det var nu backen Mario Ticinovic, der fik en uheldig hovedrolle. Han greb fat om Nicolai Brock-Madsen, da angriberen skulle til at heade bolden i mål.

Et klokkeklart straffespark, som Djiby Fall og Nicolai Brock-Madsen tilsyneladende havde svært ved at enes om, hvem der skulle sparke. Fall sparkede og scorede til 3-0 i hvad der mindede om en ren magtdemonstration fra kronjydernes side.

3-0: Fall fortsætter - scorer på straffespark
 

Annonce:

Rødt til Bjarnason
Randers førte faktisk 3-0, da holdet kort før pausen blev reduceret til 10 mand. Elmar Bjarnason fik sit andet gule kort, da han var alt for aggressiv i en tackling på FCNs nye hollandske bulldozer Hans Mulder.

Udvisningen betød omrokeringer hos gæsterne, fordi Kasper Fisker også måtte udgå med en skade.

Skår i glæden: Bjarnason ser rødt

Først kom Jonas Borring på banen og siden foretog Colin Todd en taktisk udskiftning i pausen, da Djiby Fall blev ofret til fordel for Adama Tamboura.

Hjemmeholdet kom i kraft af overtalssituationen længere frem på banen efter pausen. De skabte også et par åbne chancer, men det virker slet ikke som om der er sammenhæng i det, der foregår på banen blandt FCN-spillerne.

Det var i øvrigt første gang i 15 forsøg, at Randers prøvede at vinde i Farum Park. Det var hidtil blevet til syv nederlag og syv uafgjorte kampe.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: