Tysk storklub synede FCN-stortalent i Parken

Dortmund viser interesse for Emre Mor og var 2. pinsedag på plads i nationalarenaen - tyskerne har også flere gange været i Farum for at se på Mor

Dortmund så nærmere på FC Nordsjællands Emre Mor 2. pinsedag i Parken (Foto: Lars Poulsen)
Dortmund så nærmere på FC Nordsjællands Emre Mor 2. pinsedag i Parken (Foto: Lars Poulsen)

FC Nordsjælland håber at score jackpot på Emre Mor. Og det samme gør den 18-årige angribers rådgiver…

Man skal tilbage til de glade mesterskabsdage i 2012 for at finde lige så stor interesse for en FCN-spiller, som der er nu. Dengang hed spilleren Jorés Okore, nu er det Emre Mor.

Flere europæiske storklubber har i dette forår set nærmere på den lille dribler, og 2. pinsedag var Dortmund i Parken med det ene formål at besigtige Mor.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger kigger tyskerne seriøst på den lille FCN-spiller og har også flere gange været i Farum for at se ham.

Og selv om der stadig er langt fra at kigge til at lægge et tilbud, så er det ikke utænkeligt, at Dortmunds interesse bliver endnu mere konkret.

Der var ikke andre til at slæbe, så Nicklas Bendtner måtte gøre det selv til tirsdagens træning på FCK's anlæg (Foto: Lars Poulsen) FC København De andre festede ... og Bendtner slæbte bolde

Det er potentiale, som klubber betaler for, og det har Emre Mor, selv om han på ingen måde solgte sig selv på kampen i Parken.

Den tyrkiske U21-landsholdsspiller havde det vanskeligt over for de fysiske stærkere FCK’er, der denne gang ikke tillod ham at få lov at accelerere med bolden.

At der sidder mange udenlandske klubber på tribunen, når FCN spiller, fortæller noget om Mors talent, men formentlig også om det arbejde, som hans rådgiver, Muzzi Özcan, udfører.

Han er ikke den stille type, når han udfører sit salgsarbejde, og det bliver hurtigt selvforstærkende, når en ung spiller som i Emre Mors tilfælde bliver sat i forbindelse med store klubber.

Daniel Agger er på ønskelisten i Fenerbahce. Landsholdsstopperen har endnu Brøndby Sidste eventyr: Storklub vil genforene Agger og Kjær

FC Nordsjælland har fra det tyrkiske fodboldforbund fået en tilkendegivelse af, at 18-årige Mor er med i landstræner Fatih Terims bruttotrup forud for EM.

Det betyder, at Mor næppe kommer i aktion i Superligaen igen i denne sæson, da Tyrkiet har to venskabskampe senere på måneden, inden den endelige EM-trup udtages.

Emre Mor drømmer naturligvis om at komme med til slutrunden i Frankrig. Det virker usandsynligt, men det skader ikke hans pris, når landstræner Terim nævner ham og udtager ham til en bruttotrup.

FC Nordsjælland fik knap 35 mio. kr., da de solgte Jorés Okore til Aston Villa for tre år siden, og vil formentlig gå efter at score noget lignede på talentfulde Emre Mor.

Klubben er ikke under pres for at sælge i det kommende transfervindue, da den tidligere på året solgte sin brasilianske topscorer Bruninho til kinesisk fodbold.

Hør Emre Mors rådgiver fortælle, hvad planen er med den kun 18-årige FCN-spiller:

 

21 kommentarer
Vis kommentarer