Var træt af sin klub: Nu ryger han til Nordsjælland

Mads Døhr Thychosen flytter fra det centrale Jylland til Farum. Højrebacken har fået en fireårig kontrakt.

Mads Døhr Thychosen rejser mod øst. Foto: FC Nordsjælland
Mads Døhr Thychosen rejser mod øst. Foto: FC Nordsjælland

Superligaklubben FC Nordsjælland har forstærket sig med højrebacken Mads Døhr Thychosen, der er købt fri i FC Midtjylland.

Det oplyser de to klubber i hver sin pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at Thychosen har underskrevet en fireårig kontrakt med FC Nordsjælland.

Han håber, at skiftet til FC Nordsjælland vil sikre ham fast spilletid og på sigt en kontrakt i udlandet.

- FC Nordsjælland ville mig rigtig meget, og jeg vil gerne udvikle mig yderligere.

- Jeg er sikker på, at FC Nordsjælland er den helt rigtige klub for mig på nuværende tidspunkt, og jeg håber, at jeg med tiden kan tage steppet op og gøre mig fortjent til en kontrakt i udlandet, siger backen i pressemeddelelsen fra FC Midtjylland.

Det er ikke overraskende, at 22-årige Thychosen finder en ny klub, da han ved flere lejligheder har ytret, at manglen på fast spilletid har irriteret ham.

Mads Døhr skifter fra Heden. Foto: Jens Dresling
Mads Døhr skifter fra Heden. Foto: Jens Dresling
 

I midten af juli fortalte han til Herning Folkeblad, at han formentlig ville skifte i løbet af sommeren, og i sidste uge ytrede han over for tipsbladet.dk utilfredshed med, at han fik en masse ros, men ingen belønning i FC Midtjylland.

FC Nordsjælland har længe haft et øje til den unge back, fortæller sportschef Jan Laursen i en pressemeddelelse fra klubben.

- Mads er en spiller med kvalitet, vindermentalitet og stor dynamik, som vi har haft et godt øje til igennem længere tid, og derfor er vi naturligvis også glade for, at det kunne lade sig gøre at bringe ham til nu, siger sportschefen.

Thychosen skal blandt andre kæmpe med Mads Aaquist om spilletid i FC Nordsjælland. Aaquist har spillet højre back i sæsonens fire første spillerunder.

Tidligere i karrieren har Thychosen spillet ungdomsfodbold i Vejle Boldklub, og han var udlejet til AC Horsens i efteråret 2017.

Det er anden gang denne sommer, at de to klubber handler med hinanden. I juli skiftede den centrale forsvarsspiller Kian Hansen også fra Herning-Ikast-klubben til Farum-baserede FC Nordsjælland.

Se også: Nu vil han væk: - Er aldrig blevet belønnet

De kan også forsvinde fra Superligaen

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

Peter Ankersen, FC København

Landsholdsbacken træner fortsat med i FCK, men han kommer ikke i kamp igen for mestrene.

Det har længe været aftalen, at han skal sælges denne sommer, og Ankersen kan nærmest selv bestemme, hvilket bud københavnerne skal takke ja til.

Det er belønning for flere sæsoners godt arbejde, og det hører også med til historien, at FCK for et år siden afviste flere bud på den 28-årige back, fordi de kom sent i vinduet.

 

Sandsynlighed for et salg: Meget stor

 

Andreas Skov Olsen, FC Nordsjælland

Anders Skov Olsen har været hovedpersonen i sommerens transfersaga i Superligaen.

Udenlandske klubber har hevet og flået i det 19-årige stortalent, men han er fortsat at finde i Farum-klubben. Real Sociedad var tidligt inde i billedet, men kunne ikke betale FC Nordsjælland nok.

Det kan Serie A-klubben Bologna, og angriberen har brugt flere dage i Italien, men endnu ikke sagt ja. Han har kontraktudløb om et år, så FCN ønsker enten et salg nu eller en forlængelse.

 

Sandsynlighed for et salg: Meget stor

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

Mads Døhr Thychosen, FC Midtjylland

Den 22-årige højre back har kontrakt med FC Midtjylland fire år endnu, men alt tyder på, at han er snart er fortid i klubben.

Træner Kenneth Andersen foretrækker svenske Joel Andersson, og Thychosen er derfor på udkig efter spilletid andetsteds.

Hans førsteprioritet at komme til udlandet, og der skulle også være interesse. Skulle det glippe, står en unavngiven dansk klub ifølge Ekstra Bladets oplysninger klar med et tilbud.

 

Sandsynlighed for et salg: Stor

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

Jorés Okore, AaB

Den stærke forsvarers kontrakt med AaB udløber næste sommer, og han har gjort det klart, at han ikke ønsker at forlænge.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har der været følere fra udlandet, men klubberne er hidtil blevet skræmt væk af AaB’s pris.

Nordjyderne vil have omkring 13-15 mio. kr., hvis de skal sælge den 26-årige midterforsvarer her og nu. Det synes meget tvivlsomt, at nogen vil give så meget for Okore.

 

Sandsynlighed for et salg: Meget lille

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

Robert Skov, FC København

Superliga-topscoreren har på ingen måde travlt med at komme til udlandet.

Han befinder sig godt i København, og der skal noget helt særligt til, hvis både klub og spiller skal takke ja i dette transfervindue.

FCK har allerede hentet mange millioner på transfermarkedet og har brug for Skov. Der kunne dog komme en lille åbning sidst i vinduet, hvis mestrene misser et europæisk gruppespil.

 

Sandsynlighed for et salg: Lille

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 

Pål Alexander Kirkevold, Hobro

Den tidligere Superliga-topscorer håber at komme videre fra Hobro i dette transfervindue, og blandt andre OB har vist interesse.

Klubben har dog ikke lige så travlt som Kirkevold, og indtil videre har der ifølge sportschef Jens Hammer Sørensen ikke været noget bud, som Hobro har fundet interessant.

Det samme er i øvrigt tilfældet med en anden af klubbens store offensive profiler, Emmanuel Sabbi.

 

Sandsynlighed for et salg: Middel

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

Marc Dal Hende, FC Midtjylland

Den målfarlige wingback sad over i sæsonpremieren mod Esbjerg og var heller ikke med i reserveholdets kamp mod Esbjerg nogle dage senere.

28-årige Dal Hende træner fortsat med i FC Midtjylland, men har en aftale med klubben om, at han - formentlig - har spillet sin sidste kampe for Ulvene.

Han håber at komme til udlandet og er åben for det meste - så længe det er uden for Skandinavien!

 

Sandsynlighed for et salg: Meget stor

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup
 

Oliver Abildgaard, AaB

U21-landsholdsspilleren Oliver Abildgaard er på ønskelisten i tjekkiske Sparta Prag, der har sendt et konkret bud til det nordjyske.

Den tjekkiske storklub skulle have tilbudt omkring ni mio. kr. (plus mulige bonusser) for midtbanespilleren, men det var ikke nok til at få sportsdirektør Allan Gaard til at takke ja.

AaB værdisætter 23-årige Abildgaard til omkring 13 mio. kr., så der er fortsat et stykke vej for Prag. Hovedpersonen selv har udtrykt ønske om at få lov at skifte.

 

Sandsynlighed for et salg: Middel

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 

Saba Lobjanidze, Randers FC

Den georgiske landsholdsspiller tiltrækker sig interesse, men kronjyderne har indtil videre fejet bejlerne af banen.

Brøndby har budt omkring 4,5 mio. kr. for den dygtige kantspiller, men skal lægge tre mio. kr. mere for at matche Randers' forventninger.

Med kun et år tilbage af kontrakten er tidspunkt for et salg helt oplagt, men Randers håber formentlig, at også udenlandske klubber vil med i kapløbet.

 

Sandsynlighed for et salg: Stor

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson
 

Jeppe Tverskov, OB

Den stærke midterforsvarers kontrakt løber kun en sæson endnu, så skal fynboerne score en pæn sum penge, skal der handles nu.

OB har dog hentet godt med transferkroner i dette vindue og er derfor ikke presset til at sælge Tverskov, der er en absolut nøglefigur på Jakob Michelsens mandskab.

Det er også i det lys, at Brøndby fik nej tidligere på sommeren, og Tverskov forventer da også at være OB’er, når vinduet lukker.

 

Sandsynlighed for et salg: Lille

 

18 kommentarer
Vis kommentarer