Annonce:
Annonce:

Ville undgå familiestrid: FCN-helt skiftede navn på spillertrøjen

FCN-målscorer Emiliano Marcondes bruger nu sit fornavn på FCN-trøjen for at bevare familie-idyllen hos de brasilianske familie-rødder

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Emiliano Marcondes fik hovedrollen på Brøndby Stadion i FC Nordsjællands 3-2 sejr over Brøndby.

Han scorede et kontroversielt mål, da han kom først på bolden i en situation, hvor Frederik Rønnow ikke så alt for godt ud.

Emiliano Marcondes, der har brasilianske rødder, passede godt ind i den dynamiske FCN-offensiv med de to hurtige kantspillere – Godsway Donyoh og Ernest Asante.

Scoringen til 2-1 var sæsonens syvende for Marcondes, der normalt optræder i en position lidt længere tilbage på banen.

Tidligere har der stået Marcondes på trøjen med nummer 18 hos FC Nordsjælland, men nu står der i stedet Emiliano på den teknisk velfunderede angriber og offensive midtbanespiller.

Marceondes, der har brasilianske rødder, har ændret navnet på sin spillertrøje efter ønske fra sin brasilianske familie.

Annonce:

- Jeg ændrede navnet sidste sommer. Ændringen skete efter et ønske fra min familie. Min familie ville hellere have, at mit fornavn stod på spillertrøjen, forklarer han og uddyber:

- Marcondes er fra min mormors side, men Camarco er fra min morfars side. De mener jeg vælger side, hvis jeg tager det ene frem for det andet. Faktisk har de fleste brasilianske spillere deres fornavn på trøjen og det har jeg også nu, påpeger Marcondes, der har kontrakt med FC Nordsjælland frem til årets udgang.

FCN taler ikke top-6
En sublim slutspurt med to sejre mod Silkeborg og FC Midtjylland kan med stor sandsynlighed sikrer FC Nordsjælland en plads i mesterskabsslutspillet.

Den gyldne mulighed har Kasper Hjulmand på ingen måder fokus på, når han ser frem mod de to sidste kampe i Superligaens grundspil før holdene deles ind med top-6 og de resterende otte, der skal kæmpe om nedrykning.

- Det ændrer ikke vores måde at tænke på, om der bliver slået en streg nu eller om 100 kampe, siger Kasper Hjulmand og uddyber:

Annonce:

- Det betyder meget at komme i top-6, der er et fair slutspil. Det giver også muligheden for at planlægge næste sæson, påpeger FCN-træneren og forsøger at sætte chancer på muligheden for at nå ind i ’drømmeland’.

- Jeg ved det ikke, men vi skal vinde de to sidste kampe. Og så ved jeg ikke om det er nok. Som træner ændrer det intet for mig, at der kun er to kampe før vi slår den streg. Jeg tænker og arbejder på den samme måde, uanset om vi kommer til at spille det ene eller andet slutspil. Jeg ændrer ikke min tilgang eller måden vi spiller på, fordi det bliver nedrykningsspillet, forklarer Kasper Hjulmand.

Sådan som Kasper Hjulmands tropper spillede efter pausen ligner det et top-6 mandskab. Men ujævne og ustabile præstationer over sæsonen har gjort, at det mere ligner en kamp for overlevelse.

Annonce:

Han havde luret Brøndbys problemer med en 3-4-3 opstilling, hvor FCN var kompakte centralt og skaffede sig plads til de to backer. Samtidig kunne de to lynhurtige kantspillere – Godsway Donyoh og Ernest Asante – bringe Hjörtur Hermannsson og Benedickt Röcker på glatis, når de kom ud på de lange løbeture.

Her er forklaringen: Derfor kollapsede Brøndby

Historisk nederlag til Brøndby

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: