FCK-angriber klar på anden dansk klub

Marvin Pourié har ingen fremtid i FC København. Spillerens agent vil i maj tage en snak med Pourié om fremtiden, hvor en ny dansk klub kan komme i spil

Marvin Pourie er klar på en anden dansk klub (Foto: Jakob Jørgensen)
Marvin Pourie er klar på en anden dansk klub (Foto: Jakob Jørgensen)

Marvin Pourié er færdig i FC København.

Den tyske angriber er i øjeblikket lejet ud fra de danske vicemestre til russiske FC Ufa, men hans kontrakt med Ståle Solbakkens mandskab løber frem til sommeren 2017.

Solbabakken har imidlertid udtalt til tipsbladet.dk i mandags, at Pourié ikke er en del af fremtiden i FC København, og derfor vil man arbejde på, at sende tyskeren videre til en ny klub til sommer.

Marvin Pouriés agent Nils Schmäler er opmærksom på situationen.

- Der er et år tilbage af kontrakten med FCK, men i øjeblikket ved vi ikke, hvad der kommer til at ske. Marvin kommer tilbage hertil, når sæsonen i Rusland er færdig i maj, og så tager vi en snak med både spilleren og træneren om det, siger Nils Schmäler til tipsbladet.dk.

Marvin Pourié kommer ikke til at spille i FCK efter sommerferien. (Foto: Polfoto) Superligaen Solbakken rydder op: De har ikke en fremtid i FCK

Marvin Pourie er klar på en anden dansk klub (Foto: Jakob Jørgensen)
Marvin Pourie er klar på en anden dansk klub (Foto: Jakob Jørgensen)
 

Han slår fast, at det er uholdbart for Marvin Pourié at komme tilbage til en klub, hvor han ikke indgår i planerne for førsteholdet.

- Absolut. Der er en kontrakt frem til 2017, men vi må se på det. Det bedste for en fodboldspiller er at spille, men hvis træneren ikke vil bruge ham, må vi se på, om der er andre muligheder i andre klubber. Vi snakker ikke med andre klubber endnu, for lige nu afventer vi, at Marvin skal gøre sæsonen færdig i Rusland, siger agenten.

Marvin Pourié har tidligere spillet for både Silkeborg og SønderjyskE i Superligaen, og Nils Schmäler udelukker ikke, at den tyske angriber kan fortsætte karrieren i endnu en dansk klub.

- Muligvis. Vi må se. Han kan spille i Danmark, Sverige, Tyskland eller andre lande. Jeg skal snakke med ham om situationen, når sæsonen er færdig i Rusland. Jeg har også kontakt med FC Københavns træner, så vi finder en løsning, siger Marvin Pouriés agent.

Marvin Pourié har været med i 11 kampe for FC Ufa i denne sæson indtil videre med et mål til følge. Siden forårssæsonens start i marts har han imidlertid kun fået 19 minutters spilletid som indskifter, mens han senest var helt uden for truppen.

Der var uro på lægterne, da FCK og Brøndby onsdag tørnede sammen i pokalen. (Foto: Jens Dresling) FC København Her er reglerne: Kan FCK lave Brøndby-forbud i Parken?

13 kommentarer
Vis kommentarer