FCK bekræfter: Vavro solgt til Lazio

Denis Vavro kom til FC København for to år siden, og nu fortsætter han karrieren i Lazio, bekræfter FCK

Forsvarsspilleren Denis Vavro fortsætter karrieren i italienske Lazio.

Det bekræfter FC København i en pressemeddelelse sent torsdag aften.

Det samme gør Lazio, som på sin hjemmeside beretter, at klubben og slovakiske Vavro har indgået en femårig kontrakt.

Denis Vavro kom til FC København for to år siden, da han skiftede fra MSK Zilina i hjemlandet.

- Jeg har virkelig haft det fantastisk i FCK, som jeg skylder alt for den her mulighed. Jeg er meget taknemmelig over alt det, jeg har lært fra trænere og medspillere i klubben, citeres Denis Vavro for i pressemeddelelsen.

23-årige Vavro har i løbet af sommeren været rygtet væk fra FCK, efter at han i den forgangne sæson var med til at sikre FCK guldet.

Han opnåede at spille 85 kampe for københavnerne, og i perioden er han også kommet ind over det slovakiske landshold.

FCK-træner Ståle Solbakken kalder salget for et godt bevis på, at FCK kan udvikle spillere og sælge dem til store klubber.

- Denis er på mange måder et skoleeksempel på, hvordan vi gerne vil udvikle spillere i FCK og sende dem videre til de største ligaer og klubber.

- Denis kom som en meget talentfuld, men også ufærdig spiler, og han har taget store udviklingsmæssige skridt i især det seneste år, efter at han fik lang snor og lærte meget det første år hos os, siger Ståle Solbakken i pressemeddelelsen.

FCK melder ikke noget ud om salgsprisen, men Ståle Solbakken bekræfter, at der er tale om et attraktivt salg.

- Vi har nu fået et attraktivt økonomisk tilbud fra SS Lazio, og det er samtidig en stor mulighed for Denis. Kombineret med, at vi har fået en afløser på plads, har vi valgt at sige ja.

- Vi ville ikke have gjort det her, hvis ikke vi følte, at vi beholdt styrken i holdet, og det mener vi, at vi gør med den nye spiller, siger Ståle Solbakken.

Både Ekstra Bladet og B.T. har tidligere beskrevet, at FC København allerede har udset sig afløseren for Vavro, og at det angiveligt er FC Nordsjællands Victor Nelsson.

Se også: Officielt: Oprykker med markant forstærkning

Se også: FCK åbner pengekassen - slår Superliga-rekord

Nicolai Boilesen er undersøgt for sin knæskade, og der er dårligt nyt. Foto: Jens Dresling FC København - 3. jul. 2019 - kl. 18:18 Alvorligt nyt: FCK-profil misser hele efteråret

43 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere