FCK-Brøndby: Bedøm selv - hvilken tifo var bedst?

Som sædvanlig diskede de to fangrupper op med flotte tifoer til søndagens derby

Der er mange ting at glæde sig til som tilskuer, når FC København og Brøndby tørner sammen i Superligaen.

En af dem er de store og flotte tifoer, som de to fangrupper gør klar til næsten hvert derby - og på dem måde duellerer supporterne også på sidelinjen, som spillerne gør på banen.

Dagens kamp inden for kridtstregerne trak FCK sig bedst ud af, da københavnerne sejrede med 3-1 på mål af Daniel Amartey, Nicolai Jørgensen og Thomas Delaney, mens Jose Núñez stod for Brøndbys trøstemål.

Kampen på tribunerne var dog mere lige end resultatet på banen.

FC Københavns supportere markerede sig først med deres tifo, da de to hold gik ind på banen i Parken.

Et kæmpe banner med ordene 'Klubben som ingen vil ku' overgå!' prydede den ene tribune med en masse blå-hvide flag rundt omkring og et kæmpe FCK-logo i midten.

Noget som KB-drengen Nicklas Bendtner vist også var imponeret over. Den danske angriber var til stede i Parken for at overvære rivalopgøret og tweetede dette efter kampen:

Siden hen kom Brøndbys fans også i fokus med deres tifo.

Vestegnens supportere forsøgte i den grad at få deres spillere til at føle sig på hjemmebane ved at vifte med talrige Brøndby-flag og fyre en masse blå-gule crepepapir over den ene tribune.

Kampen blev dog også udskudt en smule på grund af røg fra romerlys fra Brøndby-enden - men det ødelagde ikke den fine tifo, som Brøndby-supporterne havde gjort klar. Noget, som også imponerede klubbens sportschef, Per Rud.

78 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere