FCK-direktør: Derfor sad jeg sammen med Bendtner

Rygterne gik stærkt, da tv-billeder viste Nicklas Bendtner placeret ved siden af FCK-direktør Anders Hørsholt i Parken

Nicklas Bendtner i selskab med en kammerat og FCK-direktør Anders Hørsholt, yderst til venstre i billedet. Der var flere smil og samtaler undervejs end dette billede fra kampen. (Foto: TV3 Sport)
Nicklas Bendtner i selskab med en kammerat og FCK-direktør Anders Hørsholt, yderst til venstre i billedet. Der var flere smil og samtaler undervejs end dette billede fra kampen. (Foto: TV3 Sport)

FCK-manager Ståle Solbakken har tidligere erklæret, at Nicklas Bendtner bare kan sige til, hvis han vil tilbage til klubben, han repræsenterede som ungdomsspiller.

Bendtner får ikke den store spilletid i Bundesliga-klubben Wolfsburg, så det gav anledning til en vis rygtestrøm, da tv-billederne på 3+ viste Bendtner siddende ved siden af FCK-direktør Anders Hørsholt under 3-1 sejren over Brøndby i går.

Nicklas Bendtner troppede op i Parken iført lang frakke, jakkesæt, slips, solbriller og ikke mindst kørehandsker. Under kampen sad han sammen med en kammerat og så ved siden af Anders Hørsholt, og flere gange blev de to set snakke sammen under kampen.

Ekstra Bladet fangede mandag formiddag FCK-direktøren, som forklarede, hvorfor han sad ved siden af netop Nicklas Bendtner under det store københavner-derby.

- Nicklas er en god ven af klubben og vi er rigtig glade for, at han kommer ind og støtter op bag Byens Hold, som han jævnligt er det i Telia Parken. Vi taler løbende sammen, og han er altid godt selskab, så det er meget naturligt at sidde sammen, siger Hørsholt.

Tysk fodbold 'Lord' Bendtner: Jeg fatter det ikke

Nicklas Bendtner og Wolfsburg møder lørdag eftermiddag Bayer Leverkusen. (Foto: Michael Probst/AP) Tysk fodbold Bendtner: Har slet ikke tænkt på FCK

FCK-direktøren lægger ikke skjul på, at han håber, at man en dag kan lokke Bendtner tilbage til FC København.

Vil klæde begge parter godt
- Vi glæder os til måske en dag at se ham i den hvide trøje. Det er jeg sikker på ville klæde begge parter rigtig godt. Nicklas gør sig jo trods alt bedre på banen, hvor han naturligt hører til, end når han sidder som tilskuer, lyder det fra Anders Hørsholt.

Nicklas Bendtner har fået småt med spilletid i 2015 i Wolfsburg, selv om angrebskonkurrent og førsteangriber i efteråret Olic røg til HSV. Men i stedet har Bas Dost taget over og har været i en vild målform.

Superligaen TV: FCK'er scorer karrierens bedste - men er det også rundens mål?

Nicklas Bendtner varmer bænk i Bundesligaen FC København FCK forsøgte at lokke Bendtner to gange

I lørdags fik Bendtner dog de sidste 20 minutter, da Wolfsburg led et sjældent nederlag.

Wolfsburg på andenpladsen i Bundesligaen tabte til Augsburg, der dog var uden en syg Pierre-Emile Højbjerg.

Nicklas Bendtner var formentlig i København for at besøge kæresten Julie Zangenberg, hvor han så kombinerede det med et visit i Parken og et par uformelle snakke med FCKs direktør.

Se alle højdepunkterne fra FCK-Brøndby her

56 kommentarer
Vis kommentarer