FCK-direktør: Lang snor til ny angriber

Björn Sigurdarson har været ramt af uheld i den første del af sin tid i FC København, men klubbens tekniske direktør, Johan Lange, understreger, at islændingen fortsat har lang snor og masser af kampe til at gøre det godt

Björn Sigurdarson har endnu ikke imponeret i FCK, men har tid nok endnu ifølge teknisk direktør Johan Lange. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Björn Sigurdarson har endnu ikke imponeret i FCK, men har tid nok endnu ifølge teknisk direktør Johan Lange. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Björn Sigurdarson er skiftet til FC København på en lejeaftale, der gælder frem til sommer. Herefter er planen, at han skal retur til Wolverhampton, hvis FCK ikke agter at gøre brug af den frikøbsklausul, som klubben fik tilføjet lejeaftalen, da Sigurdarson i januar skiftede til den danske klub.

Men islændingens start i FC København har været plaget af flere problemer, og det ærgrer Johan Lange, teknisk direktør i FC København, der også var med til at hente Björn Sigurdarson til Wolverhampton i 2012, da han og Ståle Solbakken var en del af den engelske klub.

Se også: FCK-stjerne tæt på klarmelding til Frankrig-kamp

- Han fik en rigtig god start nede på træningslejren, hvor han var vores bedste mand mod Dynamo Moskva. Han spillede nogle gode kampe, men de skadesproblemer, som han har haft i Molde, har han også lidt under her i klubben. Han blev så skiftet ind her senest og spillede fuld tid for reserverne. Nu håber vi, at det er overstået, så han kan få lov til at vise sig frem i de resterende kampe, siger Lange til tipsbladet.dk.

Derfor er det endnu for tidligt at konkludere alt for meget på Sigurdarsons start i klubben. Han har nemlig fortsat masser af snor og tid til at overbevise klubben om, at han er værd at satse på.

- Nej, det er for tidligt at sige noget om det. Der er stadig mange kampe tilbage, hvor han kan gøre det godt, så den beslutning tager vi, når sæsonen er slut, og så ser vi på helhedsbilledet, siger Johan Lange videre.

Se også: På prøve i FCK: Nu favorit som topscorer

Björn Sigurdarson har i alt spillet tre kampe for FC København. Han startede inde mod FC Vestsjælland i forårets første kamp og blev skiftet ind mod OB. Dernæst holdt rygproblemerne ham ude i et stykke tid, før han gjorde comeback som indskifter i 1-1-kampen mod Randers FC søndag, hvor han dog brændte en enorm chance for at blive matchvinder i de døende minutter af kampen. Han har i alt fået 85 minutter på banen.
 

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere